Esra Erol’da büyük yüzleşme! Gözü yaşlı anne-baba kızlarıyla aylar sonra canlı yayında yüzleşti! Genç kadın bakın neden kaçmış...

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Ramazan Çetin ile Cemile Çetin, kızları Nurşide Çetin’in 5 ay önce evden kaçtığını belirterek Esra Erol’dan yardım istemişti. Esra Erol, Nurşide Hanım’ı bularak acılı anne-babanın gözyaşlarını dindirdi. Bugünkü canlı yayına katılan Nurşide Hanım, aylar sonra anne ve babasıyla yüzleşti. Genç kadının evden kaçış nedeni ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Şubat 2022, 19:48 Güncelleme 16 Şubat 2022, 20:04
Esra Erol’da büyük yüzleşme! Gözü yaşlı anne-baba kızlarıyla aylar sonra canlı yayında yüzleşti! Genç kadın bakın neden kaçmış...

İÇİNDEKİLER

Aslen Ordulu olan ve yaz aylarını memleketlerinde geçiren Ramazan Çetin ile Cemile Çetin, evden kaçan kızları Nurşide Çetin için Esra Erol'un kapısını çaldı.

Kendilerinin Ordu'da oldukları dönem Bursa'daki evlerinde kalan kızlarının ortadan kaybolduğunu dile getiren çift, Eylül ayında yanlarına geleceğini söyleyen kızlarının evden kaçtığını öğrendi.

Kızlarının Bursa'da bir apartta kaldığını öğrenen Ramazan Bey ile Cemile Hanım, soluğu apartta aldı ancak kızlarını ikna edemedi.

BÜYÜK YÜZLEŞME
O günden sonra kızlarına ulaşamayan çift, Esra Erol'un bugünkü canlı yayınında Nurşide Çetin ile karşı karşıya geldi.

Canlı yayına çıkan Nurşide Hanım, "Ailemle iletişimsizlik yaşadığım için evden kaçtım. Kaçma nedenim tamamen kuşak uyumsuzluğu, anlaşamamak. 'Elalem ne der' diye yaşamak istemiyorum" dedi.

Cemile Hanım ise kızlarını hiç yargılamadıklarını ve hep anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Anne ve babasını çok özlediğini dile getiren Nurşide Hanım, "Canlı yayından sonra konuşalım ve ortak noktada buluşalım" diyerek şimdilik eve dönmeyeceğini söyledi.