Kuruluş Osman 81. yeni bölüm CANLI yayın izle! Kuruluş Osman son bölüm izle! Osman Bey Geyhatu ile karşı karşıya!

Akşam saatlerinde televizyon yayınlarını yakından takip eden izleyiciler tarafından Kuruluş Osman 81. yeni bölüm CANLI yayın izle! Kuruluş Osman son bölüm izle araştırmaları hız kazandı. ATV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen ve heyecan dolu yeni bölümleriyle yakından takip edilen fenomen dizide neler yaşanacak? Osman Bey Geyhatu ile karşı karşıya gelecek, Moğol kuşatmasının durdurulup durdurulamayacağı da merak konusu oldu. İnternetten takip etmek isteyenler Kuruluş Osman yeni bölüm linkini haberimizde bulabilir.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2022, 20:00 Güncelleme 09 Şubat 2022, 20:00
Kuruluş Osman 81. yeni bölüm CANLI yayın izle! Kuruluş Osman son bölüm izle! Osman Bey Geyhatu ile karşı karşıya!

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 81. yeni bölüm CANLI yayın izle! Kuruluş Osman son bölüm izle! Osman Bey Geyhatu ile karşı karşıya sorgulamaları arama motorları üzerinden yoğun bir şekilde yapılır oldu. ATV'nin konusu ve oyuncuları ile yoğun ilgi gören, sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümü için nefesler tutuldu ve neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. İnternetten kesintisiz izlemek isteyenler için link haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN 81. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Benim töremde zalime merhamet yok!"

Osman Bey, Vezir Alemşah'la hesaplaşırken Geyhatu kapıya dayanmıştır! Söğüt'ü kana bulayacak bu kapışma öncesinde Kayı Obası ve Şeyh Edebalı'nın dergahı Moğollar tarafından kuşatılır. Osman Bey bu kuşatmayı yarabilmek için ne yapacaktır?

Osman Bey'in şimdi de Geyhatu'yla karşı karşıya geldiğini öğrenen Gündüz Bey, geri dönülmez bir yola girer. Geyhatu, Osman Bey'i ortadan kaldırmak için bütün imkanlarını seferber etmişken, Bitinya'daki yegâne hakim güç olmak için tekfurları ortadan kaldırmayı planlar.

Osman Bey, Söğüt'ü Geyhatu ve Moğollardan nasıl koruyacak? Gündüz Bey, Geyhatu'nun hamlesi karşısında nasıl bir tavır takınacak? Osman Bey, Tekfur Nikola'nın cezasını verecek mi? Kayı Obası, üzerindeki kuşatmadan kurtulabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun'un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu'nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud'un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.

Vezir Alemşah'ın Harmankaya Kalesi'ni Tekfur Nikola'dan alarak Gündüz Bey'e vermesi ortalığı karıştırır. Gündüz Bey, bu yeni fetih sayesinde beylik iddiasını güçlendirmeye çalışırken, Osman Bey'in ölümle pençeleşen Selcan Ana'yı görmek isteyeceğini düşünen Vezir Alemşah hain bir tuzak kurar. Ancak Osman Bey, kurduğu strateji ile Vezir Alemşah'ı eline geçirip hesap sorar! Selcan Ana ölecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'ı nasıl köşeye sıkıştıracak? Harmankaya Kalesi'nin Kayıların kontrolüne geçmesi bölgedeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu sarayından nasıl kaçacak? Osman Bey, Sultan Mesud'a düzenlenen suikastın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Geyhatu'nun Anadolu'yu karıştıracak büyük planı ne?