Esra Erol kayıp Hatun’u buldu! Yaşlı çiftin sevinci kursağında kaldı 32 yaşındaki Hatun’un tavrı izleyicileri şoke etti

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında bir mucize daha gerçek oldu. Esra Erol, Gazi Bey ve Mahire Hanım’ın 5 aydır kayıp olan 32 yaşındaki kızları Hatun Hanım’ı buldu. Ancak programa telefonla bağlanan Hatun Hanım, ailesini istemediğini belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öte yandan Esra Erol, çok fazla argo kelime kullanan Hatun Hanım’ı uyarmak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Kasım 2021, 19:54 Güncelleme 10 Kasım 2021, 20:03
Esra Erol kayıp Hatun’u buldu! Yaşlı çiftin sevinci kursağında kaldı 32 yaşındaki Hatun’un tavrı izleyicileri şoke etti

İÇİNDEKİLER

Gazi Bey ve Mahire Hanım, 5 aydır kayıp olan 32 yaşındaki kızları Hatun Hanım'ı bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu. Programa İstanbul Sultangazi'den katılan Gazi Bey ve Mahire Hanım, kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden korktuklarını dile getirdi.

Kızlarının kendileri ile yaşadığını ancak 5 ay önce evden kaçtığını dile getiren çiftten Mahire Hanım, Hatun'un evden hastaneye diye çıktığını ve sonra sığınma evinden mesaj attığını söyledi.

Mahire Hanım, kızının "Anne ben sığınma evindeyim" diye mesaj attığını ve "Annem gelinin çocuklarına bakıyor, benim çocuklarıma bakmıyor, moralim bozuk" ifadelerini kullandığını söyledi.

KAYIP HATUN BULUNDU!
Esra Erol ise Gazi Bey ve Mahire Hanım'a kızlarını bulduğunu müjdeledi. Ancak ailesini istemediğini belirten Hatun Hanım, canlı yayına çıkmak yerine programa telefonla bağlandı.

Kübra ile beraber yaşadığını dile getiren Hatun Hanım, Kübra'nın da ailesiyle sıkıntısı olduğunu söyledi. Ailesine oldukça tepkili olan Hatun Hanım, kadın sığınma evinde tanıştıklarını ve 2,5 aydır Kübra Hanım'la beraber kaldıklarını belirtti.

Hatun Hanım ve arkadaşı Kübra Bostancı farklı kişilerle de görüştüğü iddia edilirken Esra Erol, Mustafa Bey, eşi Süleyman Bey'i sordu. Süleyman Bey'in Kübra Hanım'ın eşi olduğu öğrenildi. Mustafa Bey'in ise Süleyman Bey'in arkadaşı olduğu belirtildi.

CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!
Ailesini istemediğini dile getiren Hatun Hanım, annesi ve babasının soruları karşısında sinirlerine hakim olamayarak sesini yükseltti. Kübra Hanım ise Mahire Hanım "Kızımın evini neden satılığa çıkardınız?" sorusu üzerine ağır ifadeler kullandı.

Öte yandan canlı yayında çok fazla argo konuşan Hatun Hanım ve Kübra Hanım, sunucu Esra Erol tarafından uyarıldı.