MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 5 Kasım 2021 | DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan üzüm bağına mı gömüldü?

Müge Anlı Atv canlı yayınında bugün... Aile içinde inanılmaz olaylar, çatışma, infaz, cinayet!40 yıl arayla benzer şekilde hayata veda eden kadınlar! Kim neden öldürdü? Nurgül beyhan cinayetinde son durum ne? Çalıştığı lokantaya gitmek için çıktı birdaha geri dönmedi. 17 yaşındaki gençle ilgili sıcak gelişme Müge Anlı'da! "Dövdü, öldürdü, gömdü" dedi üstüne bir de çiçek gibi suladı. DJ Gezgin üzüm bağına mı gömüldü? Mehmet Karahan'ın ölümüyle ilgili şüpheler Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2021, 13:13 Güncelleme 05 Kasım 2021, 12:44
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 5 Kasım 2021 | DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan üzüm bağına mı gömüldü?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı Atv canlı yayınında bugün... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Aile içinde inanılmaz olaylar, çatışma, infaz, cinayet!40 yıl arayla benzer şekilde hayata veda eden kadınlar! Kim neden öldürdü? Nurgül beyhan cinayetinde son durum ne?

Çalıştığı lokantaya gitmek için çıktı birdaha geri dönmedi. 17 yaşındaki gençle ilgili sıcak gelişme Müge Anlı'da!

"Dövdü, öldürdü gömdü" dedi üstüne bir de çiçek gibi suladı. DJ Gezgin üzüm bağına mı gömüldü? Mehmet Karahan'ın ölümüyle ilgili şüpheler Müge Anlı canlı yayınında.

Şüpheli bir ölüm, gizlenen gerçekler, ortaya çıkan yalanlar! İfadeye çağırılan sevgiili ne anlattı? 58 yaşındaki kadın evden neden ayrıldı? Birsen Pirpor hayatını nasıl kaybetti?

3 günlükken annesiz kaldı, gerçeği ölüm döşeğindeki babası anlattı. Hasret, gözyaşı ve kurulan hayaller... Ayşe Zengin'in 49 yıllık anne özlemi Müge Anlı'da!

Korkunç iddialar, ablası ile sevgilisi mi öldürdü? Tüyler ürperten suçlamalar, kim nereye gömdü?

DJ Gezgin'in ölümündeki şüpheler Atv Müge Anlı canlı yayınında.

Müge Anlı, iki gün önce mercek altına aldığı kayıp Bilsen Pirpor dosyasında, acı gelişmeyi aktardı. Müge Anlı, araştırmaları sonucu dünkü yayınında bahsettiği Kırklareli Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 Eylül'de Lüleburgaz Deresinde bulunan kimliği belirsiz cenazenin, 21 Ağustos'ta kaybolan Bilsen Pirpor olduğunu açıkladı. Dünkü yayının ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na giden ağabey Şuayip Vatansever, kaybolduktan 18 gün sonra cenazesi bulunan kardeşini fotoğraflarından teşhis etti. Kimlik tespiti yapılamadığı için talihsiz kadının kimsesizler mezarlığına gömüldüğü öğrenildi.

Bilsen Pirpor öldü mü öldürüldü mü?

DJ Gezgin Mehmet Karahan ile ilgili meraklı arayış devam ediyor. Manisa'da yaşayan Mehmet Karahan, 4 yıl önce kayıplara karıştı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan Karahan için kardeşi 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuruda bulundu.

Mehmet Karahan'ı kim, neden öldürdü?

Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı atv canlı yayınında...