Venom 2 Zehirli Öfke karakterleri, oyuncuları kimdir? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Venom Let There Be Carnage 2 ne zaman çıkacak?

Venom filmi serisinin ikincisi Venom Let There Be Carnage 2 Türkçe ismiyle Zehirli Öfke filminin vizyona gireceği tarih belli oldu. Sabah saatlerinden itibaren film severler Venom 2'nin ne zaman beyaz perdede olacağını araştırıyor. Vizyona giriş tarihi belli olan film hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Peki, Venom Let There Be Carnage 2 ne zaman çıkacak? Squid Game ne demek? Venom Let There Be Carnage karakterleri kimdir? Venom 2 Zehirli Öfke filminin resmi çıkış tarihi belirlenirken, filmin Türkiye'de farklı tarihte vizyona gireceği öğrenildi. İşte Venom Let There Be Carnage 2 hakkında bilgiler...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2021, 16:54 Güncelleme 02 Ekim 2021, 16:54
Venom 2 Zehirli Öfke karakterleri, oyuncuları kimdir? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Venom Let There Be Carnage 2 ne zaman çıkacak?

İÇİNDEKİLER

Venom serisinin ikinci filmi Let There Be Carnage 2'nin vizyona gireceği tarih bir hayli merak ediliyor. Ünlü oyuncu Tom Hardy'nin Venom karakterini canlandıracağı serinin ikincisi heyecanla bekleniyor. Peki Venom Let There Be Carnage 2 ne zaman çıkacak? Venom Let There Be Carnage ne demek? Venom Let There Be Carnage 2 oyuncuları, karakterleri kimlerdir? Venom 2 konusu ne? İşte Let There Be Carnage 2 fragmanı ve Venom 2 Türkiye vizyon tarihi!

VENOM LET THERE BE CARGANE 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Venom Let There Be Carnage 2 filmi Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) vizyona 17 Mayıs 2021 tarihinde girecekti. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınmıştı. Daha sonra filmin resmi çıkış tarihi 1 Ekim 2021 olarak belirlendi.

VENOM 2 ZEHİRLİ ÖFKE TÜRKİYE VİZYONA GİRİŞ TARİHİ!

Türkçesi Zehirli Öfke olan Venom serisinin ikinci filmi Let There Be Carnage, Türkiye'de 8 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek.

VENOM 2 KARAKTERLERİ, OYUNCULARI KİMLER?

Venom Let There Be Carnage 2 filminde Venom ve Eddie Brock karakterlerini Tom Hardy canlandıracak.

Cletus Kasady ve Carnage karakterlerini ise Hollywood'un ünlü ismi Woody Harrelson oynayacak.

Michelle Williams, Anne Weying rolüyle Eddie Brock'un yani Tom Hardy'nin eski nişanlısı, Naomie Harris, Shriek rolüyle Cletus Kasady'nin aşık olduğu kişi rollerini canlandıracak.

Bunların yanı sıra Stephen Graham, Sean Delaney, Reid Scott gibi isimler de filmde rol alan isimler arasında yer alıyor.

VENOM 2'NİN KONUSU NEDİR?

Venom 2 Zehirli Öfke filminin konusu da çok merak ediliyor. Çizgi romanlarda Carnage karakteri ilk kez The Amazing Spider-Man ile ortaya çıkmıştı. Woody Harrelson'ın canlandırdığı Carnage, Türkçe adıyla Kandöken olarak bilinmektedir. Tom Hardy'nin canlandırdığı Venom'un çok daha karanlık versiyonu olarak yaratılan Carnage, psikopat, yani duygulara sahip olmadığı biliniyor.

Bu nedenle büyükannesini iterek öldürdüğü, annesinin köpeğine işkence ettiği, gönderildiği çocuk esirgeme kurumunun müdürünü öldürdüğü gibi çocukluk detaylarına çizgi romanlarda yer veriliyor. Sonunda bir seri katile dönüşen Kasady, Eddie Brock ile aynı hapishaneye atılır. Brock'tan kopan bir symbiote parçasının Kasady'ye tutunması sonucu da ortaya süper kötü kahraman Carnage çıkar.

Cizgi roman evreninde Carnage o kadar güçlüdür ki, Spiderman onu yenmeyi başaramadığı için Venom ile işbirliği yapar. Ayrıca Tom Hardy'nin, Ağustos 2018'de üçüncü bir Venom filminde rol alması için imza attığını doğrulamasının ardından vizyona girmesi beklenen Spider-Man: No Way Home filminden sonra Venom'un 3. filmiyle birleşebileceği iddiaları bulunmakta.

TOM HARDY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Edward Thomas "Tom" Hardy 15 Eylül 1977 Londra doğumludur. İngiliz sinema oyuncusu olan Hardy ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğmuştur. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan Hardy bir yandan da modellik yapmış, 1998'de de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazanmıştır. 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım atmıştır. 1 yıl sonra Star Trek: Nemesis'teki Shinzon rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Saturn Ödülleri'nde aday gösterilmiştir.

En çok Bronson, Başlangıç, Uzay Yolu: Nemesis ve Warrior filmleri ile ön plana çıkmıştır. Kara Şövalye Yükseliyor filminde Bane rolü ile tanınan oyuncu, bu film ile büyük ün kazanmıştır. Ayrıca Band of Brothers dizisine konuk olmuştur, This Means War filminde başrol oyuncusudur. Legend filminde iki karakteri birden canlandırmıştır.