Son Yaz bu hafta yok mu? Son Yaz 19. yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Final mi yaptı?

Özellikle dizi severler tarafından Son Yaz bu hafta yok mu? Sorusunun yanıtı merakla araştırılır oldu. Pandemiden dolayı evde olan vatandaşlar televizyonların yayın akışlarını takip ediyor ve özellikle akşam kuşağı dizilerini kaçırmadan izliyor. Peki Son Yaz 19. yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Bu hafta yayın akışında görülmeyen Son Yaz dizisi final mi yaptı? Konuya dair açıklama geldi…

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2021, 16:46 Güncelleme 05 Mayıs 2021, 16:46
Son Yaz bu hafta yok mu? Son Yaz 19. yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Final mi yaptı?

İÇİNDEKİLER

Son Yaz bu hafta yok mu? Son Yaz 19. yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Final mi yaptı? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken dizilerden biri olan Son Yaz Cuma akşamları izleyicilerle buluşuyordu fakat bu hafta yayın akışından kaldırıldığı görülünce meraklandırdı. Peki dizi final mi yaptı, artık ekranlara gelmeyecek mi? İşte yanıtı…

SON YAZ YENİ BÖLÜM YAYINLANMAYACAK MI?

Son Yaz'ın sosyal medya hesaplarından şu mesaj paylaşıldı:

"Sevgili Son Yaz Ailesi, Setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle, bu hafta ne yazık ki, dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere."

SON YAZ OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosu ve karakterler
Alperen Duymaz - Akgün Gökalp Taşkın
Ali Atay - Selim Kara
Funda Eryiğit - Canan Kara
Hafsanur Sancaktutan - Yağmur Kara
Emre Karayel - Fatih Doğanay
Sinan Tuzcu - Metin Yaman
Şebnem Dönmez - Serap Gök
Arif Pişkin - Selçuk Taşkın
Halil Babür - Soner Sancaktar
Sezer Koç - Emel Yaman
Yasemin Yazıcı - Naz Yaman
Erdem Şanlı - Kaan Gök
Sarp İkiler - Arda Ateş
Ata Nedim Arman - Altay Kara
Yunus Narin - Eray Duraner
Cengiz Okuyucu - Ahmet Tunalı

SON YAZ KONUSU NEDİR?

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.
Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.
Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

Selim'in beklenmeyen misafiri Akgün'ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege'de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.