Son dakika: Şeref'in kayıp olan eşi Nazlı'yı Esra Erol buldu! Şiddet iddiaları stüdyoyu karıştırdı

Son dakika: Şeref'in kayıp olan eşi Nazlı'yı Esra Erol buldu! Şerif Okul, kayınvalidesi Ayşe Hanım ile birlikte Esra Erol’da programına başvurarak kayıp olan eşi Nazlı Okul’un bulunması için yardım istedi. Esra Erol’da ekibi kısa süre içinde Nazlı Okul’a ulaştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Nazlı Hanım’ın söyledikleri ise programa damga vurdu.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2021, 18:08 Güncelleme 03 Mayıs 2021, 18:21
Son dakika: Şeref’in kayıp olan eşi Nazlı’yı Esra Erol buldu! Şiddet iddiaları stüdyoyu karıştırdı

İÇİNDEKİLER

"Karım Nazlı ile severek evlendik ama o kaçıp gitti" diyen Şeref Okul, eşi Nazlı Okul'un bulunması için Esra Erol'da programına başvurdu.

Kısa süre içinde Esra Erol'da ekibinin ulaştığı Nazlı Okul ise canlı yayına telefonla bağlanarak sevdiğinin yanında olduğunu söyledi.

Çok mutlu olduğunu ve dönmek istemediğini belirten Nazlı Okul, Şeref Okul'u istemediğini dile getirdi.

Şeref Bey ise eşinin evlilik yapamayacağını, önce boşanması gerektiğini söyledi. Nazlı Okul'un şiddet iddialarının ardından ise stüdyo karıştı.

Nazlı Okul, "Bana kan dondurucu şeyler yaptılar. Defalarca boğazıma yapıştı, beni dövdü" diyerek şiddete uğradığını iddia etti.

Bunun üzerine Nazlı Okul'un annesi Ayşe Hanım ile Şeref Okul, iddiaları yalanladı. Şeref Okul, "Ben seni dövmedim, sana vurmadım" diyerek isyan etti.

Ayşe Hanım ise " bir aydır seni arıyor, hastaneye bile seni kucağında taşıdı. Bu adam naptı sana" diyerek damadına destek çıktı.

Nazlı Hanım, Cüneyt Bey ile birlikte ve mutlu olduğunu yinelerken Şeref Bey eşini doldurduklarını dile getirdi.