Ebru Destan kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Ebru Destan kaç yaşında, mesleği ne, eşi kim?

Sabah kuşağını yakından takip eden izleyiciler Ebru Destan kimdir? Sorusunun yanıtını merakla araştırmaya başladı. Hafta içi her gün Star TV’de yayınlanan ve ilgiyle izlenen programda yine birbirinden değerli konuklar vardı, hayatlarına dair bilgiler ise izleyiciler tarafından merakla sorgulanan bilgiler arasında yer aldı. Peki uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve özel hayatı da merak edilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Ebru Destan kaç yaşında, mesleği ne, eşi kim?

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 10:41 Güncelleme 17 Şubat 2021, 10:42
Ebru Destan kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Ebru Destan kaç yaşında, mesleği ne, eşi kim?

İÇİNDEKİLER

Ebru Destan kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Ebru Destan kaç yaşında, mesleği ne, eşi kim? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulamaya başladı. Her gün birbirinden değerli konukları davet eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bugünkü konuklardan biri olan ve samimi sohbeti ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan Ebru Destan'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.

EBRU DESTAN KİMDİR?

Türk şarkıcı, oyuncu ve eski manken Ebru Destan, 24 Eylül 1977 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Manken olarak çalışma hayatına başlayan Ebru Destan, mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa başladı.

Sözümü Yemedim adlı ilk albümünü, 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı. Albümün adı; yıllar önce bir albüm çıkaracağını söylemesine rağmen, bir türlü albümü çıkaramamasına bir göndermedir.

Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağladı. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümde yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü.

2017 yılında uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri döndü ve Cennet'in Gözyaşları dizisinde "Özlem" karakterini canlandırdı.

Ebru Destan'ın Mete Okay İnan ile dört yıldır süren çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Ebru Destan ve Mete Okay İnan'ın bu evlilikten 2 çocuğu var.

EBRU DESTAN'IN EŞİ METE OKAY İNAN KİMDİR?

Eski manken Ebru Destan'ın eşidir. Mete Okay İnan'ın mesleği oto galericiliktir.

Mete Okay İnan ile 2011 yılında evlenen ve 'Oktay' ile 'Ali' adında 2 çocuk sahibi olan Ebru Destan, 2016 yılında Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı.

İkilinin boşanma davası, mal paylaşımı konusundaki anlaşmazlığın sürmesi nedeniyle 2020 yılı itibariyle devam etmektedir ve çiftin boşanma işlemleri henüz gerçekleşmemiştir.