Survivor'ın Dominik rüyası tedavülden kalkacak denilmişti! Açıklama ilk ağızdan geldi Survivor Türkiye'de mi çekilecek?

14 sezondur yayın hayatına devam eden, ilk sezonları Panama'da, sonrasında günümüze kadar olan sezonları Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yoluna hızla devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre artan masraf yüzünden Survivor artık Türkiye'de çekilecekti. İddialara sadece bununla sınırlı kalmadı. Bu doğrultuda Survivor için Türkiye'de bir arazi satın alındığı bile ileri sürüldü. Peki izleyiciyi ekran başına çeken ve bunda Dominik Cumhuriyet'nin doğal güzelliklerinin de etkisi olan Survivor Türkiye'de hangi ilde çekilecek? İşte iddianın ayrıntıları ve ilk açıklama.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2021, 10:58 Güncelleme 12 Şubat 2021, 10:58
Survivor’ın Dominik rüyası tedavülden kalkacak denilmişti! Açıklama ilk ağızdan geldi Survivor Türkiye’de mi çekilecek?

İÇİNDEKİLER

Survivor'ın Dominik rüyası tedavülden kalkacak denilmişti! Açıklama ilk ağızdan geldi Survivor Türkiye'de mi çekilecek? Çekimlerine ilk önce Panama'da sonrasında Dominik Cumhuriyeti'nde devam edilen Survivor'ın okyanus rüyası tarihe mi gömülüyor? 14 sezondur izleyici karşısına çıkan Survivor hakkında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Atılan iddialara göre artan maaliyetler nedeniyle Survivor'ın çekim mekanında değişikliğe gidilecek. İşte o iddianın ayrıntıları ve açıklama.

Uzun yıllardır Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden olduğu ileri sürülmüştü.

Hatta Acun Ilıcalı'nın giderleri azaltmak için yarışmayı Türkiye'de çekmeye karar verdiği iddia edildi.

"50 DÖNÜMLÜK ARAZİ ALDI" İDDİASI

Acun Ilıcalı'nın çekimleri Türkiye'ye taşıyacağı, bunun için ise Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük bir çiftlik arazisini 18 milyon TL'ye satın aldığı konuşulmaya başlandı.

Yerel gazetelerde ve internet sitelerinde satışın gerçekleştiği konusunda da haberler paylaşılmaya başlandı.

Ancak çok geçmeden bu iddialara açıklama geldi.

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

Ancak çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Acun Medya şirketi, arsa haberlerinin doğruluğu yansıtmadığını böyle bir girişimlerinin olmadığını belirtti.