Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler?

Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir? Bu akşam Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisi hakkındaki bilgiler merak konusu oldu ve araştırmalar şu saatlerde yoğunluk kazandı. Daha yayınlanmadan önce farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımcılığını Skala Yapım ve DNZ Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Şahin Altuğ’un oturduğu Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 05 Şubat 2021, 19:15 Güncelleme 05 Şubat 2021, 19:15
Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulananlar arasında yer alıyor. Yeni başlamasına ragmen büyük ilgi gören ve Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi hakkındaki bilgiler izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim ile ilgili bilgileri haberimizde derledik.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU NEDİR?

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz'in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan 'Seni Çok Bekledim', sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star'ın yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim', dev bir prodüksiyonla çekimlerini Erzincan, İstanbul ve Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirdi.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER?

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

Özcan Deniz Kadir
İrem Helvacıoğlu Ayliz
Caner Şahin Selehattin
İlhan Şen Erol
Mustafa Uğurlu Cemal
Durul Bazan İsmet
Selen Domaç Songül
Yıldız Kültür

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı'dır. Uzun yıllar Almanya'da kalmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016'da No:309 dizisinde Pelin Su karakteriyle ekranlara gelen sinema ve dizi oyuncusu İrem Helvacıoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi önemli isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde, para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla Karadeniz'e sığınan, inatçı ve acısını içinde yaşayan Nefes karakterini canlandırıyor. İrem Helvacıoğlu, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı diziler ve filmler:

Kızım ve Ben (Sinema Filmi) – 2018
Sen Anlat Karadeniz (Nefes Zorlu) (TV Dizisi) – 2018
Babası (Aslı) (TV Filmi) – 2017
Organik Aşk Hikayeleri (Sinema Filmi) – 2016
No: 309 (Pelinsu) (TV Dizisi) – 2016-2017
Güneşin Kızları (Tuğçe) (TV Dizisi) – 2015



Aşkın Dili (Sinema Filmi) – 2014
Muhteşem Yüzyıl (3. Sezon) (Clara- Nurbahar Hatun) (TV Dizisi) – 2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 1. Sezon (TV Dizisi) – 2010
Kurtlar Vadisi Pusu (7. ve 9. Sezon) (Esra Türkmen) TV Dizisi – 2013-2015

Yönetmeni Olduğu Yapım: Kurtlar Vadisi Pusu (7. Sezon) (TV Dizisi) – 2013