İsmail Balaban kimdir? Survivor 2021 Ünlüler kadrosundaki İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Survivor 2021 yarışmasına az bir zaman kala İsmail Balaban kimdir? Sorusunun yanıtı merak edilerek gündemde sıkça araştırılıyor. Ünlüler-Gönüllüler formatında gerçekleşecek olan yarışmada yine heyecan dolu mücadeleler izlenecek. Yarışmacı kadrosu izleyiciler tarafından merakla sorgulananlar arasında yer aldı, bu noktada İsmail Balaban’ın hayatına dair bilgiler de sık sık araştırma konusu oluyor. Peki Survivor 2021 Ünlüler kadrosundaki İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, evli mi?

Giriş Tarihi 09 Ocak 2021, 16:47 Güncelleme 09 Ocak 2021, 16:47
İsmail Balaban kimdir? Survivor 2021 Ünlüler kadrosundaki İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

İÇİNDEKİLER

Heyecanla beklenen Survivor 2021 bu akşam TV8'de başlayacak. Yarışmacı kadrosu açıklandıktan sonra her birinin hayatlarına dair bilgiler merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. İsmail Balaban kimdir? Survivor 2021 Ünlüler kadrosundaki İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, evli mi? Sorgulamaları da sürüyor. "Er meydanlarında sarı fırtınaydım, Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum" cümlesi ile dikkat çeken İsmail Balaban hakkındaki bilgileri derledik.

İSMAİL BALABAN KİMDİR?

İsmail Balaban, Antalya'nın Elmalı ilçesinin Akçay köyünde 3 Ağustos 1987 tarihinde doğdu. Elmalı'nın Akçay köyünde çiftçilik yapan Hasan-Ümmü Gülsüm Balaban çiftinin ikiz çocuklarından biri olan (İsmail ve Turan Balaban) İsmail Balaban, küçük yaşta güreşe merak salmış, 17 yaşındayken eski yağlı güreş pehlivanlarından Ziya Talan'ın kendilerini keşfetmesiyle güreşi profesyonel olarak yapmaya başladı.

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, 2009 yılı Küçük Orta Büyük Boy'da birincilik, 2012 yılında da Başaltı Boyunda üçüncülük kazandı. 5-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşen, 652. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde İsmail Balaban baş kategorisinde er meydanına çıktı. Şaban Yılmaz ve Recep Kara gibi efsane güreşçileri eleyerek finale yükselmeyi başardı. Finalde son 2 yılın şampiyonu yine Antalyalı, Ali GÜRBÜZ ile karşılaşan İsmail Balaban, zorlu geçen müsabakanın sonunda 2. olarak büyük bir başarıya imza attı. Ancak Ali Gürbüz'ün güreş federasyonundan ceza alması nedeniyle İsmail Balaban 2013 yılı Başpehlivanı olarak ilan edildi.

SURVİVOR 2021 ÜNLÜLER: Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer, İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek, bulunuyor.

SURVİVOR 2021 GÖNÜLLÜLER: 9 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Survivor 2021'in ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer,İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek yer aldı.