Hercai 54.bölüm fragmanı: Tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Miran annesini bulabilecek mi?

ATV’de Cuma akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Hercai dizisinin yeni bölümü yayınlanan fragmanla birlikte daha bir heyecanla beklenir oldu. Hercai'nin 54. bölümünde Miran ile Cihan birbirine giriyor. Azize, Reyyan'a Hazar'ın oğlu olduğunu söylüyor. Miran annesinin mezarının boş olduğunu öğrenip, Azize'ye hesap soruyor. Azize, Miran'a annesinin yaşadığını söylüyor. Azize ve Nasuh gerçeğini öğrenen Cihan ne yapacak? Miran annesini bulabilecek mi? İşte ATV dizisi Hercai'nin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 08 Ocak 2021, 14:09 Güncelleme 08 Ocak 2021, 14:42
Hercai 54.bölüm fragmanı: Tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Miran annesini bulabilecek mi?

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonuyla da ilgiyle takip edilen ATV dizisi Hercai, 54. bölümüyle Cuma ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölümüne Miran'ın annesinin mezarının boş olduğunun anlaşılması damga vuracak. İşte şimdiden merakla beklenen Hercai 54. yeni bölüm fragmanı...

HERCAİ 54. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dilşah'ı karşısında gören Hazar şoktadır. Onu alıp köye götürür, ancak Zehra Dilşah'a büyük bir yalan söyleyerek oradan gitmesini sağlar. Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah'ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan'dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun'un keyfi yerindedir.

Ancak Fırat'ın ona hazırladığı büyük sürprizle sarsılacaktır. Bu sırada Miran'ın, Cihan'la ilgili gerçekleri ortaya çıkarmasıyla Şadoğlu konağında da işler karışmıştır. Reyyan hem Nasuh'tan hem de Azize'den geçmişin hesabını sorar. Miran ona söylenen büyük yalanla soluğu Azize'nin karşısında alırken Hazar'da Şadoğlu konağına geri döner. Bu dönüşle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

HERCAİ 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran'ın gözaltına alınması Şadoğulları'nda şok etkisi yaratmıştır. Reyyan bir yandan kaybettiği bebeğinin üzüntüsüyle sarsılırken bir yandan da Miran'dan haber alamamanın endişesi içindedir. Miran ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışır. Bu sırada hiç beklemediği biri ona yardım eder.

Gizli düşmanını merak eden ve Reyyan'ı koruyabilmek için tedbir almak isteyen Miran iz sürer, tahminleri onu yine Azize Aslanbey'e götürecektir. Ancak bu kez yaşadıklarının sebebi bir başkasıdır. Kendi kanından, canından bir düşmanı vardır. İçine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışan Azize'nin ise tek bir isteği vardır, oğlundan aldıklarını ona geri verebilmek.

Başta da Dilşah'ı… Füsun Aslanbey'le ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Hazar, Mahfuz'la konuşmaya gider. Ancak görüşme sonundan onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Azize ve Nasuh gerçeğini öğrenen Cihan ne yapacak? Miran, Reyyan'a verdiği sözü tutabilecek mi?

HERCAİ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Oyuncular : Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu), Ahmet Kayakesen (Harun), Zuhal Yalçın (Asiye).