Herkes bu sahneyi konuşuyor! Osman Bey, Dündar Bey’den böyle hesap sordu: Obanın beyini nasıl çiğnersin?

Kuruluş Osman yine milyonları ekrana kilitledi. Kuruluş Osman’ın merakla beklenen ve heyecanla izlenen 41’inci bölümünde, Osman Bey’in amcası Dündar Bey’in kendinden habersiz Nikola ile buluşmasına tepkisi çok sert oldu. Osman Bey, Savcı Bey ve Gündüz Bey’in şahitliğinde amcasından hesap sordu. Dündar Bey, buluşmayı kabul edip Nikola’ya karşı oyun kurmayı planladığını söylese de Osman Bey kendisinden habersiz bu girişimi nedeniyle Dündar Bey’i affetmedi. Yayının kirişini Dündar Bey’in boğazına geçiren Osman Bey “Bey soyundan gelenlerin kanı dökülmez emmi. Bu yüzden, ihanet ettiklerinde yay kirişiyle öldürmek gerekir." dedi.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2021, 23:50 Güncelleme 07 Ocak 2021, 00:06
Herkes bu sahneyi konuşuyor! Osman Bey, Dündar Bey’den böyle hesap sordu: Obanın beyini nasıl çiğnersin?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman'ın merakla beklenen ve heyecanla izlenen 41'inci bölümünde, Osman Bey'in amcası Dündar Bey'in kendinden habersiz Nikola ile buluşmasına tepkisi çok sert oldu.

"BU YÜZDEN, İHANET ETTİKLERİNDE YAY KİRİŞİYLE ÖLDÜRMEK GEREKİR"
Buluşmanın ardından obaya dönen Dündar Bey'i huzuruna çağıran Osman Bey, Savcı Bey ve Gündüz Bey'in şahitliğinde amcasından hesap sordu. Dündar Bey, buluşmayı kabul edip Nikola'ya karşı oyun kurmayı planladığını söylese de Osman Bey kendisinden habersiz bu girişimi nedeniyle Dündar Bey'i affetmedi.

Yayının kirişini Dündar Bey'in boğazına geçiren Osman Bey "Bey soyundan gelenlerin kanı dökülmez emmi. Bu yüzden, ihanet ettiklerinde yay kirişiyle öldürmek gerekir. İmdi diyesin; bana haber etmeden kendi başına nasıl iş yaparsın? Obanın beyini nasıl çiğnersin?" diyerek hesap sordu.

İpin ucundaki Dündar Bey'in kendini savunmak için "Obada hain olduğundan şüphelenen sen değil miydin? Sana haber vermeye gelseydim, bunu görüp Nikola'ya yetiştirirlerdi. Kendi başıma iş gördüğüm belli olsun istedim" sözlerine Osman Bey, "Merak etmeyesin emmi. Obada tek bir hain bile bırakmayacağım. Hepsini geberteceğim. Bana oyun oynamaya kalkanların hali nice olmuştur düşünesiniz. Aynı akıbete uğramak istemeyen adımlarını doğru atacak. Ve dahi benim için bile olsa benden habersiz bir iş edilmeye kalkılmayacak. Bunu böyle bilesiniz" sözleriyle cevap verdi.

Osman Bey, obada nizamını sağlamak için neler yapacak? Osman Bey tarafından cezalandırılan Dündar Bey'in tepkisi ne olacak? Göktuğ ve Targun'un obadan sürülmesi Osman Bey'in stratejisi mi? Osman Bey, 'kozmik oda'daki belgelerde hangi kritik bilgilere ulaşacak? Papa'nın ajanları belgelere ulaşmak için nasıl bir plan kuracak? Osman Bey, elde ettiği belgelerle uç bölgesinin kaderini nasıl değiştirecek?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 41'inci bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.