Kuruluş Osman 34. bölümde geceye damga vuran sahne! “Osman Bey Targun Hatun'u kurtarıyor”

ATV ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan ve milyonların severek takip ettiği Kuruluş Osman'da geceye damga vuran sahne. Kuruluş Osman 34. bölümde aldığı istihbaratla namlı bir Türk beyinin kızının Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenen Osman Bey, alpleri ile birlike hatunu kurtarmak üzere harekete geçti. Osman Bey tarafından kurtarılan Targun Hatun’un obaya gelişi dengeleri nasıl değiştirecek? Bala Hatun, Targun Hatun’un gelişine nasıl tepki verecek? Hazal Hatun, Targun Hatun’u yanına çekebilmek için neler yapacak? İşte Kuruluş Osman 34. bölümde o çok konuşulan sahne...

Giriş Tarihi 18 Kasım 2020, 22:04 Güncelleme 18 Kasım 2020, 23:10
Kuruluş Osman 34. bölümde geceye damga vuran sahne! “Osman Bey Targun Hatun’u kurtarıyor”

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan ve milyonların severek takip ettiği Kuruluş Osman'da geceye damga vuran sahne. Kuruluş Osman 34. bölümde aldığı istihbaratla namlı bir Türk beyinin kızının Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenen Osman Bey, alpleri ile birlike hatunu kurtarmak üzere harekete geçti.

Bizans askerleri tarafından İnegöl'e götürülen esir hatunun bulunduğu muhafız birliğinin karşısına dikilerek "Ertuğrul Gazi oğlu Osman Bey'im. O kızı serbest bırakın" sözleriyle meydan okuyan Osman Bey, alpleri Boran ve Göktuğ'un desteğiyle Targun Hatun'u (Zeynep Tuğçe Bayat) özgürlüğüne kavuşturdu. Targun Hatun serbest kalır kalmaz Bizans askerleriyle savaşmaya başlarken, Osman Bey hatunun kılıç dövüşündeki maharetini "Maşallah! Kılıcın keskinmiş bey kızı" sözleriyle övdü.

Osman Bey tarafından kurtarılan Targun Hatun'un obaya gelişi dengeleri nasıl değiştirecek? Bala Hatun, Targun Hatun'un gelişine nasıl tepki verecek? Hazal Hatun, Targun Hatun'u yanına çekebilmek için neler yapacak?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 34'üncü bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN