Kuruluş Osman 32. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle

Kuruluş Osman 32. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle seçeneği akşam saatlerinden itibaren dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Yeni bölümde Flatyos'un kurduğu pusudan Bamsı Bey'in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan'ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak üzere harekete geçiyor. Bamsı Bey, Kayı Obası'na dönerek Ertuğrul Bey'le buluşurken; Nikola ve Flatyos, Göktuğ'un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey'e sürpriz bir saldırı düzenler ve anlaşmayı bozuyor. Geyhatu Han'ın Kayı Obası'na gelmesiyle birlikte işler çıkmaz bir hal alıyor ve kılıçlar çekiliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 04 Kasım 2020, 20:46 Güncelleme 05 Kasım 2020, 00:18
Kuruluş Osman 32. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 32. bölüm izle seçeneği izleyiciler tarafından araştırılıyor. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez tarihi dizisi Kuruluş Osman bu akşam 31. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide bu hafta Yavlak Arslan Osman Bey'e karşı Nikola ile ittifaka gidiyor. Geyhatu nökerleriyle birlikte Kayı Obası'na geliyor, onu durdurabilecek tek kişi ise Osman Bey'dir. Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak? Ertuğrul Bey, Osman Bey'in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek? Bala Hatun ve Hazal Hatun arasında köprüler atılıyor mu? Gündüz Bey'in akıbeti ne olacak? İşte Kuruluş Osman 32. bölüm izleme linki

ATV CANLI YAYIN İLE KURULUŞ OSMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Flatyos'un kurduğu pusudan Bamsı Bey'in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan'ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak üzere harekete geçer.

BAMSI VE ERTUĞRUL BEY BULUŞUYOR

Bamsı Bey, Kayı Obası'na dönerek Ertuğrul Bey'le buluşurken; Nikola ve Flatyos, Göktuğ'un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey'e sürpriz bir saldırı düzenler ve anlaşmayı bozar.

YAVLAK ARSLAN'IN NİKOLA İLE KANLI İTTİFAKI

Yavlak Arslan ise Osman Bey'e karşı Nikola ile ittifaka gider. Geyhatu nökerleriyle birlikte Kayı Obası'na gelir, onu durdurabilecek tek kişi ise Osman Bey'dir.

GÜNDÜZ BEY'İN AKIBETİ NE OLACAK?

Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak? Ertuğrul Bey, Osman Bey'in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek? Bala Hatun ve Hazal Hatun arasında köprüler atılıyor mu? Gündüz Bey'in akıbeti ne olacak?