Gençliğim Eyvah 8. yeni bölümde kim olduğunu öğrenen Çavi ve Zola'yı korku sarıyor! Yeni bölüm fragmanı izle!

Gençliğim Eyvah 8. yeni bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Gençliğim Eyvah yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gençliğim Eyvah'ın yeni bölümünde, Arif ve Zekeriya'nın gerçek babaları olduğunu öğrenen Çavi ve Zola'yı sünnet olma korkusu sardı. Çağla, Ahmet'in başına bela olmaya devam ederken, Ahmet'ten ümidini kesen Azra, Zola ile yakınlaşıyor. İşte Gençliğim Eyvah 8. bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2020, 17:33 Güncelleme 30 Temmuz 2020, 17:49
Gençliğim Eyvah 8. yeni bölümde kim olduğunu öğrenen Çavi ve Zola’yı korku sarıyor! Yeni bölüm fragmanı izle!

İÇİNDEKİLER

Gençliğim Eyvah dizisi her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Gençliğim Eyvah oyuncuları kimdir, konusu nedir? Dizide iki rakip kebapçının ve ailelerinin yaşadıkları anlatılıyor. Gençliğim Eyvah oyuncuları arasında Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan gibi isimler yer alıyor.

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ KONUSU

Arif ve Zekeriya, iki rakip kebapçıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan'ın gelişi; ikisinin de hayatlarını altüst eder. Çavi, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif, yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli rakip, iş birliği yapmak zorunda kalır. Zola, mahallenin en güzel kızı Azra'ya aşık olur. Ancak Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mı?

GENÇLİĞİM EYVAH 8. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kaçak gelin Çağla'dan kurtulduğunu düşünen Ahmet, Çağla'nın dükkanda işe başladığını görünce hayatının şokunu yaşayacak. Çağla, Ahmet'in başına bela olmaya devam ederken, Ahmet'ten ümidini kesen Azra, Zola ile yakınlaşacak. Ancak Zola'nın başında daha büyük belalar var. Arif ve Zekeriya'nın gerçek babaları olduğunu öğrenen Çavi ve Zola sünnet tehdidi ile karşı karşıya kalacak.