Arka Sokaklar 543. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Rıza Baba zekice bir plan yapıyor

Ekranların sevilerek dizisi Arka Sokaklar bu akşam 542. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecan ve aksiyonun yine dorukta olduğu bölümde Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir plan yapıyor. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlıyor. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıya geliyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Arka Sokaklar 543. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 14 Şubat 2020, 22:57 Güncelleme 14 Şubat 2020, 22:57
Arka Sokaklar 543. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Rıza Baba zekice bir plan yapıyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D'de cuma akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'da ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Cemal bu işin çok saçma olduğunu düşünse de Arda'nın konuşması içini kemiriyor ve Ezgi'ye bir şeyler hazırlamaya karar veriyor. Bölümün sona ermesinin ardından Arka Sokaklar 543. bölüm fragmanını beklenmeye başladı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba'nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres'in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Tarık ve Zeliha KARŞI KARŞIYA

Rıza Baba'nın, Tarık'ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü'nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir?

İSTİFA DİLEKÇELERİ GELİYOR

Savcı Fahri, Müsteşar Kemal'in ölümüyle ilgili enteresan bilgiler edinmiştir. Ezgi'nin başına gelen büyük olay nedir?

Hüma, Esma'nın kaldığı gecekonduya gider, kardeşinin mezarını sorar. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma'nın eline adresi tutuşturur. Hüma adrese gider ve evin bahçesindeki mezarı bulur. Evde Nevres ile burun buruna gelir. Hüma'nın can sağlığı tehlikededir.

ŞÜKRAN'A SÜRPRİZ

Arda, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hatırlar. Cemal ile dertleşir. Şükran'a bir sürpriz yapmak ister. Cemal bu işin çok saçma olduğunu düşünse de Arda'nın konuşması içini kemirir ve Ezgi'ye bir şeyler hazırlamaya karar verir. Bir yandan Selin ve Bahar'da konu üzerine konuşurlar. Selin'in Mesut'tan tabii ki hiçbir beklentisi yoktur. Mesut'un sürprizine Selin'in tepkisi ne olacaktır? Engin kibar bir adamdır. Bir kadının ruhunu hoş edecek jestlerin ne olduğunu bilir. Nadya'da bu durumdan pek mutludur.