Savaş kapıda! Çukur 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çağatay bütün gücüyle Çukur'un üstüne gidiyor

Her hafta pazartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin 87. bölümü izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Çağatay bütün gücüyle Çukur’un üstüne yürümeye devam ederken yaptıklarından sadece Koçovalı erkekler değil Koçovalı kadınlar da etkileniyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 88. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler

Giriş Tarihi 10 Şubat 2020, 23:15 Güncelleme 10 Şubat 2020, 23:15
Savaş kapıda! Çukur 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çağatay bütün gücüyle Çukur’un üstüne gidiyor

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un yayınlanan yeni bölümünde ortalık karışmaya devam etti. Yeni bölümde Yamaç ve onu korumaya çalışan Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasında buluyor ve para için saldıranlarla karşı amansız bir savaş başlatıyorlar. Heyecan dolu 87. bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler Çukur 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selim, Cumali ve Akın etkisiz hale gelince Çukur'u kimin koruyacağı merak konusu olacak. Çukur halkı giderek çaresizleşirken Çağatay, Yamaç'ın hayatına karşılık para ödülü koyacak.

YAMAÇ VE VARTOLU HEDEF TAHTASINDA

Yamaç ve onu korumaya çalışan Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasında bulacak ve para için kendilerine saldıranlarla amansız bir köşe kapmaca oynayacak.

AZER VE KARACA NE YAPACAK?

Heyecan ve aksiyon dolu anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Çukur'da yaşanan gelişmeler Karaca'yı derinden etkilerken onu korumaya çalışan Azer'le aralarında bir yakınlaşma yaşanacak.

YAMAÇ ZOR DURUMDA!

Çağatay Yamaç'ı giderek daha çok sıkıştırırken Yamaç'ın kime sığınacağı merak konusu olacak.