Zalim İstanbul 29. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Nedim'in ilk sığınağı amcası oluyor

Pazartesi günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu bölümde Şeniz Nedim’in sınırlarını zorluyor. Nedim’in ilk sığınağı ise amcası oluyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından beklenmeye başlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler

Giriş Tarihi 27 Ocak 2020, 23:27 Güncelleme 27 Ocak 2020, 23:28
Zalim İstanbul 29. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Nedim’in ilk sığınağı amcası oluyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D'de izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul bu akşam 28. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Şeniz'in Nedim'i sürüklediği uçurumda Agah yeğeni için elinden geleni yapıyor. Agah'ın şüpheleri Nedim için yıkım oluyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanını merak ediyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şeniz Nedim'in sınırlarını zorlamıştır. Nedim'in ilk sığınağı amcası olur. Şeniz'in Nedim'i sürüklediği uçurumda Agah yeğeni için elinden geleni yapacaktır.

AGAH'IN ŞÜPHELERİ

Agah'ın şüpheleri Nedim için yıkım olur. Şeniz'in Nedim'i sürüklediği uçurumda Agah ne yapacak?

MAHKEMEYE GELEN KİŞİ KİM?

Ceren ise Nedim'e elini uzatmıştır. Cemre Nedim için çırpınsa da karşısında Ceren'i bulacaktır. Mahkeme günü geldiğinde ise, mahkemeye son anda gelen kişi ile kimsenin beklemediği olacaktır.