Zalim İstanbul 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren yerini güçlendirmek için harekete geçiyor

Kanal D ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul bu akşam 27. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Agah’a açılan kapılar Şeniz için sonun başlangıcı oluyor. Şeniz köşkten kapı dışarı edildiğinde dahi, Agah’ın öfkesi dinmek bilmiyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanını merak ediyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 22:37 Güncelleme 27 Ocak 2020, 23:09
Zalim İstanbul 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ceren yerini güçlendirmek için harekete geçiyor

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde ortalık iyice karışmaya başladı. Heyecan dolu 27. bölümde Cenk, olanların şokunu üstünden atamamışken babasını karşısında buluyor. Agah'ın, Cemre ile yaptığı konuşma ise üçünü de sarsıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 28. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından beklenmeye başlandı.


ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Agah'a açılan kapılar Şeniz için sonun başlangıcı olur. Şeniz köşkten kapı dışarı edildiğinde dahi, Agah'ın öfkesi dinmek bilmez.

DAMLA DUYDUKLARINA İNANMAK İSTEMİYOR

Damla annesi için anlatılanlara inanmak istemez ve babasını da karşısına alarak annesinin peşinden gider. Agâh bundan sonra köşkte kendi adaletini sağlayacaktır.

BABASI, CENK'İN KARŞISINDA

Cenk, olanların şokunu üstünden atamamışken babasını karşısında bulur. Agah'ın, Cemre ile yaptığı konuşma ise üçünü de sarsacaktır.

ŞENİZ HATALARININ BEDELİNİ ÖDEYECEK

Şeniz hatalarının bedelini öderken çaresizlik onu son noktasına taşıyacaktır.