Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak? Peaky Blinders yeni sezon fragmanı yayında mı?

Dünya genelinde milyonlarca izleyicinin takip ettiği Peaky Blinders 5. sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Diziyle ilgili gelişmeleri merak edenler özellikle 5. sezonun ardından Peaky Blinders 6. sezon tarihi hakkında araştırmalara başladı. Bu kapsamda özellikle şu günlerde izleyiciler Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Peaky Blinders yeni sezon fragmanı yayında mı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 18:37 Güncelleme 16 Ocak 2020, 18:42
Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak? Peaky Blinders yeni sezon fragmanı yayında mı?

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Cillian Murphy, Sam Neill ve Helen McCrory gibi isimlerin yer aldığı Peaky Blinders dizisinin 6. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin sıkı takipçileri 5. sezonun ardından Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki, Netflix tarafından Peaky Blinders 6. sezon tarihi açıklandı mı? İşte detaylar...

PEAKY BLİNDERS 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peaky Blinders 6. sezon tarihi henüz belli olmadı. Dizinin yeni sezon tanıtımının yayınlanması ile birlikte 6. sezonun başlayacağı tarihin belli olması bekleniyor. Netflix tarafından Peaky Blinders'ın 6. sezon tarihi ve fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.

PEAKY BLİNDERS KONUSU

1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin başında ne pahasına olursa olsun yükselmeyi kafasına koymuş, acımasız mafya babası Tommy Shelby vardır.

Çete yaptıkları son soygunla Müfettiş Chester Campbell'in (Sam Neill tarafından canlandırılan) dikkatini çeker ve dönemin Dışişleri Bakanı Winston Churchill tarafından bu soygunu araştırmak üzere Birmingham'a gönderilir. Hedefinde çeteler, gangsterler, komünistler ve müşterek suçlular vardır. Chester, şehri bu yasa dışı örgütlerden temizlemek için yemin eder ve bunun üzerine daha önce görev yaptığı Belfast'tan kendi ekibini de getirip çalışmalara başlar. Winston Churchill ilk seride Andy Nyman, ikinci seride Richard McCabe tarafından canlandırılmıştır.

PEAKY BLİNDERS OYUNCU KADROSU

Başroldekiler:Cillian Murphy,Sam Neill,Helen McCrory