Kuruluş Osman bu akşam var mı? ATV Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı izle

Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin ilgiyle takip edilen fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayınlanan fragman ile yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte Kuruluş Osman 7. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 09:45 Güncelleme 15 Ocak 2020, 09:45
Kuruluş Osman bu akşam var mı? ATV Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisi 7. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara gelecek Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Osman Bey'in söylediği, "Bu kavga haça çarpan hilalin kavgasıdır!" sözleri şimdiden merak uyandırdı. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte Kuruluş Osman 7. bölüm fragmanı...

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk ayağında oynanacak Rizespor - Galatasaray maçı bu akşam saat 20.30'da atv'de canlı ekranlara gelecek. Bu nedenle Kuruluş Osman'ın 7. yeni bölümü 22 Ocak Çarşamba günü seyirciyle buluşacak.

İşte Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı;

KURULUŞ OSMAN TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE BÜYÜK TUZAK!

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir.

OSMAN CİNAYET SUÇLAMASINDAN AKLANIYOR

Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir.

OSMAN YANNİS İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır?

SELCAN VE ZÖHRE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?