Ramo, Hekimoğlu ve Çocuk reyting sıralaması nedir? 14 Ocak Salı reyting sonuçları açıklandı kim birinci oldu?

14 Ocak Salı gününün reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. 14 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada FOX TV’de yayınlanan “Kadın”, 2.sırada “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber”, 3.sırada Show TV’de ilk bölümü ekrana gelen “Ramo” yer aldı. Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 12:50 Güncelleme 15 Ocak 2020, 12:50
Ramo, Hekimoğlu ve Çocuk reyting sıralaması nedir? 14 Ocak Salı reyting sonuçları açıklandı kim birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

14 Ocak Salı reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. Gün boyunca ekranları başında dizi, film, program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler gün sonunda hangi yapımın birinci olduğunu öğrenmek istiyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 14 Ocak günü hangi dizi ya da programın kaçıncı sırada olduğu merak ediliyor. Peki, Ramo, Hekimoğlu ve Çocuk reyting sıralaması nedir? İşte detaylar...

14 OCAK SALI REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total'de 1.sırada FOX TV'de yayınlanan "Kadın", 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3.sırada Show TV'de ilk bölümü ekrana gelen "Ramo" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 2.sırada Kanal D dizisi "Hekimoğlu", 3.sırada "Kadın", 4.sırada ise Show TV'de ilk bölümü yayınlanan "Ramo" dizisi yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

RAMO İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo'dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar.

Bu yolda Ramo'yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel'dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira.

Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz'un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder.

Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.