Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Peaky Blinders, Netflix platformunda yayınlanan ve dünya geneline ilgiyle takip edilen diziler arasında yer alıyor. Cillian Murphy, Sam Neill ve Helen McCrory'nin paylaştığı dizinin beşinci sezonu efsanevi bir sonla bitmişti. Dizinin takipçileri yeni sezonu bekliyor. Peki, Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 13 Ocak 2020, 12:47 Güncelleme 13 Ocak 2020, 12:47
Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. sezon fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak? Beşinci sezonunu efsanevi bir sonla bitiren dizinin, yeni sezonu için izleyiciler araştırmalarını sürdürüyor. Peaky Blinders'ın 5. sezon son bölümünde Michael, aile toplantısında cüretkâr bir teklifte bulunur. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etme planı için yardım ister. Gözler yeni sezona çevrildi. Peki, Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

PEAKY BLİNDERS 6. SEZON NE ZAMAN?

Peaky Blinders dizisinin 6. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni sezon tanıtımının yayınlanması ile birlikte 6. sezonun başlayacağı tarihin belli olması bekleniyor.

Netflix tarafından Peaky Blinders'ın 6. sezon tarihi açıklandığında haberimizde yer alacak.

PEAKY BLİNDERS 5. SEZON BÖLÜM ÖZETLERİ

1. Kara Salı
Amerika'dan gelen kötü haberler nedeniyle Shelby ailesi acilen yönetim kurulunu toplar. Ada bir sır saklar. Geçmişinden biri Tommy'nin karşısına gazeteci olarak çıkar.

2. Kara Kediler
Anonim mesajlar korku verici bir hâl alır. Michael'ın sadakati sorgulanır. Tommy, Oswald Mosley'den bir teklif alır.

3. Strateji
Aberama, intikam için Glasgow'a gider. Tommy kendisini tehdit eden Mosley'nin ayağını kaydırmaya karar verir. Hummalı şekilde Linda'yı arayan Arthur kontrolünü kaybeder.

4. Döngü
Tommy ateşkes ilan ederek Jimmy McCavern ile buluşur. Ortaya kârlı bir iş fırsatı çıkar. Aberama'dan intikamını erteleyip aşka öncelik vermesi istenir.

5. Şok
Tommy'nin faşistlerle ilgili verdiği bilgileri üstlerine ileten Ben Younger beklenmedik sonuçlarla karşılaşır. Tommy, akıl hastanesindeki birini ziyaret eder.

6. Bay Jones
Michael aile toplantısında cüretkâr bir teklifte bulunur. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etme planı için yardım ister.