EDHO Meryem geri mi dönüyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Çakırbeyli geri dönecek mi?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 153. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Pazar günü yayınlanan fragmanda Hatice'nin "Meryem'i bir daha üzmeyeceksin" sözleri dikkat çekerken izleyicilerin aklına EDHO'da Meryem geri mi dönüyor sorusu geldi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Çakırbeyli geri dönecek mi? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 24 Aralık 2019, 20:35 Güncelleme 24 Aralık 2019, 23:27
EDHO Meryem geri mi dönüyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Meryem Çakırbeyli geri dönecek mi?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicilerin dikkatini çekecek. Özellikle Çakırbeyli ailesinin bir araya geldiği anlarda Meryem Çakırbeyli'ye dair diyaloglar izleyiciler tarafından merakla takip edilecek. Dizinin izleyicileri ise yeni bölümün yayınlandığı şu saatlerde EDHO'da Meryem Çakırbeyli geri dönecek mi sorusuna yanıt arıyor.

EDHO'DA MERYEM ÇAKIRBEYLİ GERİ DÖNECEK Mİ?

3 sezon boyunca Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem Çakırbeyli karakterinin diziye dönüp dönmeyeceği 153. bölümde netleşti. Bölümde Meryem Çakırbeyli'nin öldüğü ortaya çıktı. Hızır'ın oğlu Ömer annesinin vefat ettiğini babasına söyledi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 153. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır.

HIZIR'DAN TUFAN'I BİTİRECEK PLAN

İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.

TUFAN KENDİNE MÜTTEFİK ARIYOR

Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez.

HIZIR, CENGİZ'İN PEŞİNDE

Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır. Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır.

MERYEM GERİ DÖNECEK Mİ?

Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem'in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.