Hercai 26.son bölümüyle yine zirvede! İzleyiciler o anlarda mest oldu

Yayınlandığı günden bu yana cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Hercai 26.son bölümüyle yine reytinglerin zirvesine yerleşti. Hercai'yi izleyiciler yalnız bırakmadı. Öte yandan 'Ben seni çok sevdim' şarkısı geceye damgasını vururken, herkes Hercai 27.yeni bölüm fragmanın merak ediyor. Peki Hercai 26.son bölümde neler oldu? Hercai her cuma saat 20.00'de atv'de!

Giriş Tarihi 21 Aralık 2019, 10:23 Güncelleme 21 Aralık 2019, 10:31
Hercai 26.son bölümüyle yine zirvede! İzleyiciler o anlarda mest oldu

İÇİNDEKİLER

HERCAİ YİNE BİRİNCİ

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nin paylaştığı, Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler kategorisinde %9,14 izlenme oranı ve %19,76 izlenme payı alarak en çok izlenen yapım oldu.

Hercai'nin 26. Bölüm etiketi #aşkateslim, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 2. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 4. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şadoğlu konağında ise yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Nasuh'un cezasını kestiği Yaren, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yapar. Konaktaki itibarını kaybeden Yaren, acaba bu hamlesiyle eski dokunulmazlığını geri kazanabilecek midir?

Diğer yandan Aslanbey konağındaki sessiz savaş devam ederken, Miran'ın kendisinden uzaklaştığını gören Azize Aslanbey, kaybettiği güveni kazanmak için harekete geçer ancak Azize daha büyük bir fırtınanın geldiğinde habersizdir.

Hercai her cuma saat 20.00'de atv'de!