Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem, Ayşe için yeni sürprizler hazırlamaya başlıyor!

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk bu akşam yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe'nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlıyor. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeye çalışıyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2019, 23:22 Güncelleme 19 Aralık 2019, 15:16
Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem, Ayşe için yeni sürprizler hazırlamaya başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında izleyicilerin büyük bir merakla takip edilen Afili Aşk dizisinde bu akşam 27. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde iki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat'ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlıyor. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşıyor. Heyecan dolu bölümün son bulmasıyla birlikte Afili Aşk 28. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe'yi de karşı karşıya getirir.

KİM KAZANACAK? AYŞE Mİ, YOKSA KEREM Mİ?

Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra "kadınlar ne ister, erkekler ne ister" sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?

KEREM YENİ SÜRPRİZLER HAZIRLIYOR

Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe'nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

MELAHAT SAHTE EVLİLİĞİ BİLİYOR

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat'ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.