Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. yeni bölüm fragmanı: Bize ihanet eden Tufan! EDHO yeni bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölümde hainin Tufan olduğu ortaya çıkıyor! Atv'nin 5 sezondur devam eden efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanında Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan'dan hızlı davranacak. EDHO 151. bölüm fragmanından sonra dizide neler olacağını merak eden izleyiciler için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 09 Aralık 2019, 11:36 Güncelleme 09 Aralık 2019, 11:55
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. yeni bölüm fragmanı: Bize ihanet eden Tufan! EDHO yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Naz Elmas (Sevda Meftun), Selda Alkor (Melike Meftun), Burak Sergen (Feyyaz Meftun), Mustafa Üstündağ (Boran), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan EDHO 151. bölüm fragmanında Hızır'ın Tufan'ın hain olduğunu öğrenmesi üzerine neler olacağı merak konusu oldu. İşte Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölümde neler yaşanacak?' sorusunun cevabı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır.

Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır. Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır. Akıbetinin ne olacağını çok iyi bilen Tufan'ın, oğlu Kemal'i de yanına alarak kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan'dan hızlı davranacaktır.

Altan taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşündüğü Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar. Altan'dan daha büyük bir güç olan Cengiz, masayı büyük zarara uğratacak bu planın uygulayıcısı olacaktır.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyliler, büyük düşmanı yok edebilmek adına daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razıdırlar. Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir plan yaparlar. Altan ise düşmanı düşmana kırdırmak için yapılan plana karşılık derhal harekete geçecektir.

HAŞMET, EMİNE İLE GÖRÜŞÜYOR
Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür.

TİPİ, HAŞMET'İ BOĞMAYA ÇALIŞIYOR
Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır.

TİPİ HERKESİN SABRINI ZORLUYOR
Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeylilerle akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır.

TUFAN ZOR DURUMDA
Behram'ı öldürerek bir hainden kurtulduğunu düşünen masa üyeleri ise nasıl bir yanılgı içinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Açığa çıkmamak için önüne çıkan engelleri bir bir temizlemek zorunda kalan Tufan'ın elleri her geçen gün biraz daha kana bulanacaktır.