Payitaht Abdülhamid 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid'in Gustav hakkında şüpheleri artıyor!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 99. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Abdülhamid’in Gustav hakkındaki şüpheleri Selim Paşa’nın onu vurmasıyla artıyor. Ahmet Paşa devletin içinde olduğu söylenen çetenin peşine düşüyor ve topladığı bilgiler onu tek bir isme götürüyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 23:45 Güncelleme 13 Aralık 2019, 23:40
Payitaht Abdülhamid 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid’in Gustav hakkında şüpheleri artıyor!

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümündeki gelişmeler ilgiyle takip edildi. Yeni bölümde Halil Halid rahibe meselesini çözüp İmro'nun planını bozuyor ve ama Naib'in şüphelerinin artmasına engel olamıyor. İzleyiciler bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 100. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid'in Gustav hakkındaki şüpheleri Selim Paşa'nın onu vurmasıyla artar. Yoksa aradıkları düşman gözleri önündeki Gustav'mıdır? Meçhul düşmana Zülüflü aracılığıyla telgraf çeker. Telgrafa gelecek cevap Gustav'ın beraatı olacaktır. Ama Gustav hastanede, iki oğlu da saraydadır. Telgrafa cevap verecek kimse yoktur.

Ahmet Paşa devletin içinde olduğu söylenen çetenin peşindedir. Topladığı bilgiler onu tek bir isme götürür. Abdülhamid'in hiç beklemediği, güvendiği bir isimdir bu... Yaptığı tertiple gerçeği ortaya çıkaracak, kim suçlu, kim değil anlayacaktır. Bir buluşma ayarlanır.

Halil Halid rahibe meselesini çözüp İmro'nun planını bozmuş, ama Naib'in şüphelerinin artmasına engel olamamıştır. Naib verdiği yanlış bilgiyle Tatarları tuzağa çeker. Halil Halid arkadaşlarını son ada kurtarmayı başarır. Ama Naib'in Halil Halid'i çaresiz bırakacak başka bir planı daha vardır. Halil Halid yapılacak katliamı önlemek için kendi canı pahasına saraya istihbaratını gönderir.

Blavatsky Çemberlitaş konağını almak ve altından kazdıracağı tünelle Ahit Sandığı'na ulaşmak için hesaplarını yapar. Nihayet dünyayı yönetme gücü kendisinin de içinde olduğu gizli cemiyetlerin eline geçecektir.

Bu arada da Gülcemal'in Hristiyan olduğunu öğrenen Mehmet'in ölüm hükmünü verir. Bidar da iyi niyetle Mehmet ve Gülcemal'in aralarının neden bozulduğunu araştırmaktadır.