21 Kasım Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Dağ 2 reyting sıralaması

21 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları, günün en çok sorgulatılanları arasında bulunuyor. Reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterirken 21 Kasım Perşembe günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 21 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova, Dağ 2 reyting sıralaması hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 21 Kasım 2019, 23:49 Güncelleme 22 Kasım 2019, 15:40
21 Kasım Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova, Dağ 2 reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Gündüz ve gece kuşağı yapımlarını ekranları başında merakla takip eden izleyiciler 21 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçlarını merak ediyor. Bu akşam saat 20.00'de Bir Zamanlar Çukurova 45. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlerken, beyazperdede izleyiciler tarafından büyük ilgi gösterilen Dağ 2 filmi izleyicisiyle buluştu. İzleyiciler şimdi Bir Zamanlar Çukurova, Dağ 2 ve diğer yapımların reyting sıralamasını öğrenmek istiyor.

21 KASIM PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Total'de Mucize Doktor 39.03 Share alarak birinci, Bir Zamanlar Çukurova 23.56 Share alarak ikinci, Mucize Doktor Özet 23.91 Share alarak üçüncü oldu.

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir annesinin, Yılmaz Müjgan ve Fekeli'nin zoruyla yan yana gelir. Ama buluşmanın "barışma" kısmı, ilk dakikada alevli tartışmalara ev sahipliği yapacaktır. Ardından da iki aile uzun süre bir araya gelemeyecek bir hale geliyor. Evdeki buluşmanın ardından Yılmaz, bir barışma adımı daha atacaktır. Ancak bu adımın sonunda da Demir ve Yılmaz bu kez çarşının ortasında yine restleşecektir.