Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. son bölüm ile yine zirvenin sahibi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölüm Atv ekranlarında nefes kesen anlar yaşattı. Salı günlerinin vazgeçilmezi EDHO, kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Hızır Çakırbeyli, Sevda'nın Altan ile işbirliği yaptığını fark edince ikisini de bir otel odasında kapana sıkıştırdı. Sevda'yı odadan gönderen Hızır'ın baş düşmanı olan Altan'ı öldürüp öldürmeyeceği merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölümden önce izleyiciler EDHO 149. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 10:24 Güncelleme 20 Kasım 2019, 10:49
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. son bölüm ile yine zirvenin sahibi!

İÇİNDEKİLER

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Naz Elmas (Sevda Meftun), Selda Alkor (Melike Meftun), Burak Sergen (Feyyaz Meftun), Mustafa Üstündağ (Boran), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi güçlü oyuncu kadrosuyla Atv ekranlarında izleyiciye soluksuz anlar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölüm ile yine zirvenin sahibi oldu. EDHO, tüm kişilerde 8,72 izlenme oranı ve 19,85 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 9,28 izlenme oranı ve 21,44 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Zirvenin gediklisi, Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinciliklerine devam ediyor. Dizi kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu! Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 149. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölümün ardından izleyici EDHO 149. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Ancak Atv'nin 5 sezondur devam eden efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 148. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya sakladı. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş oldu. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam etti.

Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez. Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayan Hızır, bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düştü.