EDHO 147. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır yeni hamlesiyle herkesi şaşırtacak!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 146. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Altan ve Hızır Çakırbeyli arasındaki savaş devam ederken, İlyas ve Alparslan yaptığı baskınla Boran, Behzat ve Tekin'i kurtardı. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler EDHO 147. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 05 Kasım 2019, 23:18 Güncelleme 05 Kasım 2019, 23:18
EDHO 147. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır yeni hamlesiyle herkesi şaşırtacak!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu haftalık ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Sevda'nın hamile olduğunun ortaya çıkması ortalığın karışmasına neden olurken izleyiciler Hızır Çakırbeyli'nin şimdi ne yapacağını merak ediyor. Bölümün ardından izleyiciler şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 146. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevda, hamile olduğunu söyleyerek Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlamıştır.

HIZIR ALDIĞI HABERLE SARSILIYOR

Aldığı haberle sarsılan Hızır, kurulan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesinden endişe duyarken Feyyaz'ın bu konudaki kararı herkesi şaşırtacaktır. Sadece Hızır'ı değil tüm Çakırbeylileri etkileyecek olan haber, gün geçmeden yayılır.

HAYRİYE ANA'NIN TEPKİSİ HERKESİ ŞAŞIRTIYOR

Bu duruma en çok tepki göstermesi beklenen Hayriye Ana ise Sevda'yı gözüyle görmeden havadisin doğruluğuna inanmaz. Nitekim ziyarete gittiği Meftunların evinden, şüphe etmekte haklı olduğunu söyleyerek ayrılacaktır.

SEVDA VE ALTAN'IN PLANI NE?

Sevda, karnında bir Çakırbeyli taşıdığını söyleyerek kendi hayatını garanti altına alırken milyon dolarlar bahşettiği Altan'ın da gücüne güç katmıştır.

ALTAN GÜÇLÜ BİR ÇETEYLE PLANLAR KURUYOR

İstihbarattaki yerini kaybetmek üzere olduğunu anlayan Altan, arkasına aldığı çok güçlü bir çete ile hain planlar kurmaya devam eder.

HIZIR ÖLECEK Mİ?

Henüz kimlerle savaşacağını bilmeyen Hızır'ın, onu öldürmeye ant içmiş bir orduyla karşı karşıya gelmesine ramak kalmıştır.