Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? 1 Kasım haftanın finalinde Gelinim Mutfakta'dan kim elendi?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta'da haftanın final bölümünde hangi ismin elendiği merak konusu oldu. Yarışmayla ilgili detayları yakından takip eden izleyiciler bugün Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 1 Kasım haftanın finalinde Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte haftanın finalinde yaşananlar...

Giriş Tarihi 01 Kasım 2019, 15:56 Güncelleme 01 Kasım 2019, 16:28
Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? 1 Kasım haftanın finalinde Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Haftaiçi her gün izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Gelinim Mutfakta haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlgiyle izlenen programda haftanın finalinde hangi ismin elendiği ve hangi ismin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta'da bugün yaşanan gelişmeler programı kaçıran izleyiciler tarafından araştırılıyor. Şimdilerde programın izleyicileri Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu sorusuna yanıt arıyor. Peki, 1 Kasım haftanın finalinde Gelinim Mutfakta'dan kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA'DAN KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da en düşük puanı alıp yarışmaya veda eden gelin 42 puanla Fadime oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Programda 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 71 puanla Melike oldu.

HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Melike, düğününde giyemediği gelinliği giyerek çok mutlu oluyor. Melike, gelinlikle stüdyoya giriyor ve eşi ile programda o mutlu anları tekrar yaşıyorlar. Başta Melike ve kaynanası Şaheste Hanım olmak üzere herkes bu mutlu anı yaşıyor. Melike ve Şaheste Hanım gözyaşlarına boğuluyor. Hafta finalinde ise, bir gelin mutlu oluyor, bir gelin yarışmaya veda ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını alarak 31 Ekim'i sonuncu sırada tamamlayan yarışmacı 6 puanla Fadime oldu.

Fadime'nin ardından perşembenin en düşük puanını toplayan ikinci gelini ise 9 puanla Duygu olarak açıklandı.

Günün en yüksek puanını elde edip çeyrek altının sahibi olan gelin ise 16 puanla Elif olarak duyuruldu. Melike ise 14 puanla günü ikincilikle tamamladı.