Aşk Ağlatır 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nihal Ada ile anlaşıyor!

Pazar akşamları izleyiciler tarafından ilgiyle izlenen Aşk Ağlatır dizisi bu akşam yeni bölümüyle dikkat çekti. Yeni bölümde Yusuf her fırsatta Ada'yla görüşebilmenin, onun yanında olabilmenin yollarını arıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Aşk Ağlatır 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak edilmeye başlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 27 Ekim 2019, 23:02 Güncelleme 27 Ekim 2019, 23:02
Aşk Ağlatır 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nihal Ada ile anlaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Show TV'nin pazar akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi Aşk Ağlatır'da bu hafta heyecan doruktaydı. Dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edildi. Yeni bölümde Yıldırım'ı sırrı saklaması için ikna eden Nihal ve Mert biraz olsun rahatlıyor. İzleyiciler şimdi Aşk Ağlatır 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yusuf, Nalan'a geri döner ama çok mutsuzdur; aklı, kalbi biricik aşkı Ada'dadır. Her fırsatta Ada'yla görüşebilmenin, onun yanında olabilmenin yollarını arar.

NİHAL ADA İLE ANLAŞIYOR

Nihal, hastaneden taburcu edilen Yıldırım'a evde bakım hizmeti vermesi için Ada ile anlaşır.

RÜZGAR KARARA SEVİNİYOR

Ada Özben ailesinin evinden çalışmaya başlar. Rüzgar bu karara çok sevinir. Ada'yla yakınlaşabilmek için eline bir fırsat geçmiştir.

NİHAL VE MERT NE YAPACAK?

Yıldırım'ı sırrı saklaması için ikna eden Nihal ve Mert biraz olsun rahatlamıştır. Ancak hiç hesaba katmadıkları bir şey olur.