Seksenler dizisi oyuncuları kimler? Seksenler'de Ergun Plak neden yok? Serhat Kılıç diziye katılacak mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç'ın Seksenler kadrosunda yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle Seksenler dizisinde Ergun Plak neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Serhat Kılıç Seksenler'e katılacak mı? İşte Seksenler dizisi oyuncuları...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 19:54 Güncelleme 11 Ekim 2019, 19:54
Seksenler dizisi oyuncuları kimler? Seksenler’de Ergun Plak neden yok? Serhat Kılıç diziye katılacak mı?

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı dönem büyük bir ilgiyle takip edilen Seksenler dizisi bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler yeni sezonu merakla takip ederken Seksenler yeni sezon oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Ayrıca dizide Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç'ın olmaması izleyenlerin dikkatini çekti. Peki, Seksenler'de Ergun Plak neden yok? Serhat Kılıç diziye katılacak mı?

SEKSENLER OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

SEKSENLER'DE ERGUN PLAK NEDEN YOK?

Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç Instagram hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu.

İşte Serhat Kılıç'ın yaptığı açıklama...

"Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri... Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatlı macera benim için üç yıl önce sona erdi. Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun. İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim."