Seksenler 1. bölüm fragmanı heyecan yarattı! 2019 Seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?

Seksenler dizisinin yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de ekranlara geri dönmeye hazırlanan Seksenler'in 1. bölüm fragmanında bir binada ne açılacağı merak ediliyor. 'Binanın çevresi 'Çok Yakında' yazısıyla çevrili. Peki, Seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Seksenler 1. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2019, 10:56 Güncelleme 02 Ekim 2019, 10:56
Seksenler 1. bölüm fragmanı heyecan yarattı! 2019 Seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisi uzun aradan sonra yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon 1. bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Yayınlanan fragman, Seksenler hayranlarında heyecan yarattı. Bir binada yapılacak açılış merak ediliyor. Herkes Beşir'e bu binada ne açılacağını soruyor. Ancak Beşir, "Bu binanın açılışı olmadan kimse görmeyecek" diyor. Peki, Seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Seksenler 1. bölüm fragmanı...

SEKSENLER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Seksenler'in ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin yeni sezon 1. bölüm fragmanı 'Çok Yakında' başlığıyla duyuruldu. Seksenler'in yeniden ne zaman başlayacağı konusunda açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

İşte Seksenler 1. bölüm fragmanı:

SEKSENLER YENİ SEZON OYUNCU KADROSU NASIL OLACAK?

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenler'in kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

SEKSENLER FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evleniyor! Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına eriyor. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor. Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatır. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını atarlar. Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep olur. Herkes bebeğin cinsiyetini merak etmektedir. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olur, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan memleketleri Adana'ya dönmeye karar verirler.