Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun'un gelmesiyle gerilim iyice tırmanıyor!

Star TV'de saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kuzgun dizisi yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Yayınlanan bölümde Meryem, Neşe’nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşıyor. 19. bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler şimdi Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizide bu hafta yaşananlar...

Giriş Tarihi 03 Ekim 2019, 01:05 Güncelleme 03 Ekim 2019, 01:05
Kuzgun 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun’un gelmesiyle gerilim iyice tırmanıyor!

İÇİNDEKİLER

Kuzgun dizisi bu haftaki bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı yeni bölümün ardından izleyiciler Kuzgun 20. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Yeni bölümde Kuzgun'un eve gelmesi gerginliği tırmandırıyor ve Kumru da annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşüyor. Peki, Kuzgun 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem, Neşe'nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşar.

KUZGUN GELMESİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Büyük bir acıyla yüzleşen Meryem, öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemezken tam bu sırada Kuzgun'un eve gelmesi gerginliği tırmandırır. Kumru da bu ana tanık olurken, annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşecek.

KUZGUN DELİYE DÖNÜYOR

Ferman'la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman'la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun'un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek.

BÜYÜK YÜZLEŞME

Kuzgun'a gittikçe yaklaşan Güneş'in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman'ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş'i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak.