Benim Tatlı Yalanım 16. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat yıllar sonra Aylin'le karşılaşıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü değişti. Benim Tatlı Yalanım dizisi artık cumartesi günleri izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde yaşanan olaylar dikkat çekerken Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke ediyor. Bölümün ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2019, 22:06 Güncelleme 28 Eylül 2019, 22:06
Benim Tatlı Yalanım 16. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat yıllar sonra Aylin’le karşılaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Perşembe günleri yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi artık cumartesi günleri izleyicisiyle buluşuyor. Benim Tatlı Yalanım'ın son bölümünde ortalık karıştı. Yeni bölümde Nejat'ın, Kayra'ya nasıl böylesine büyük bir yalan söylediğini sorguluyor. Son bölümün ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 16. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke eder. Ancak asıl şoku, Kayra eve dönünce yaşayacaklardır çünkü Kayra'yı eve Aylin getirir.

Nejat, yıllar sonra Aylin'le karşılaşmaktan çok rahatsız olur. Üstelik sinsice hayatlarına sızıp, çoktan Kayra'yla tanışmıştır bile... Aylin ise Nejat'ın, Kayra'ya nasıl böylesine büyük bir yalan söylediğini sorgular.

Suna, Aylin'in boşanma davasına gelmeme sebebini öğrenirken, Kayra, babasının 'Suna' isminde birine aşık olduğunu duyar ve Suna'nın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.