Benim Tatlı Yalanım dizisi final mi yaptı? Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok?

Star TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana perşembe akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım dizisi bu akşam yayın akışında yer almadı. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler büyük bir merakla Benim Tatlı Yalanım dizisi final mi yaptı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm bugün neden yok? Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 26 Eylül 2019, 22:30 Güncelleme 26 Eylül 2019, 22:30
Benim Tatlı Yalanım dizisi final mi yaptı? Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok?

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım her perşembe akşamı ekranlara geliyordu. Bu akşam diziyi yayın akışında göremeyenler Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm bugün neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Yayıncı kuruluş tarafından yapılan açıklamayla Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman sorusu yanıt buldu.

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü değiştirildi. Furkan Palalı ve Aslı Bekiro'nun başrollerini paylaştığı dizi artık cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşacak.

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Yaz aylarında başlayan dizi yaz boyunca rakiplerinin olmaması ile birlikte reytinglerde üst sıralarda bulunuyordu. Yeni sezonun başlaması ile birlikte güçlü rakiplerle yarışan Benim Tatlı Yalanım dizisi reytinglerde düşüş yaşadı. Bir Zamanlar Çukurova, Şampiyon ve Mucize Doktor gibi dizilerin gerisinde kalan Benim Tatlı Yalanım yapımcı ve kanal yetkililerinin görüşmeleri sonucunda gün değişikliği yaşadı.

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke eder. Ancak asıl şoku, Kayra eve dönünce yaşayacaklardır çünkü Kayra'yı eve Aylin getirir. Nejat, yıllar sonra Aylin'le karşılaşmaktan çok rahatsız olur. Üstelik sinsice hayatlarına sızıp, çoktan Kayra'yla tanışmıştır bile... Aylin ise Nejat'ın, Kayra'ya nasıl böylesine büyük bir yalan söylediğini sorgular. Suna, Aylin'in boşanma davasına gelmeme sebebini öğrenirken, Kayra, babasının 'Suna' isminde birine aşık olduğunu duyar ve Suna'nın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.