20 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? Veda eden gelin 41 puanla Hilal oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında cuma günleri haftanın finali gerçekleşti. Bugün haftanın finalinde ise en düşük puanı alan isim yarışmaya veda etti. Peki 20 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Haftanın en düşük puanını alan iki gelini Hilal ve Dilek oldu. Haftanın en düşük puanını alan veda edecek olan gelini 41 puanla Hilal oldu.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 17:35 Güncelleme 27 Eylül 2019, 15:18
20 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? Veda eden gelin 41 puanla Hilal oldu

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının en fazla izlenen yarışma programı olan Gelinim Mutfakta'da bugün eleme heyecanı yaşanacak. Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her gün 12.45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

GELİNİM MUTFAKTA 20 EYLÜL KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alan iki gelini Hilal ve Dilek oldu. Haftanın en düşük puanını alan veda edecek olan gelini 41 puanla Hilal oldu. Haftanın en yüksek puanını ve 5 altın bileziği alan gelini 66 puanla Elif oldu. Kıymet 60 puanla ikinci oldu.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Reyhan Kaynana:Ezgi Gelin: 3 (kendi gelini) Hatice Gelin: 2 puan Elif Gelin:5 puan

Hilal gelin:1 puanÇiğdem Kaynana:Elif Gelin: 5 puan (kendi gelini)Ezgi Gelin: 4 puanHatice gelin: 1 puan

Hilal Gelin: 3 puanHüsniye kaynana:Hatice gelin: 5 (kendi gelini )Elif Gelin: 1 puanEzgi Gelin: 1 puanHilal Gelin: 4 puanSuzan Kaynana:

Hilal gelin: 4 (kendi gelini)Elif Gelin : 5 puanEzgi Gelin : 1 puanHatice Gelin:2 puanGelinim Mutfakta'nın günün en yüksek puanını alan gelini "16 puanla Elif "oldu Günün en düşük puanını ise "10 puanla Hatice" aldı

***Çeyrek altını alan gelin ise "Elif oldu*****HAFTANIN BİRİNCİSİ ** 68 PUANLA : ELİF VE HATİCEALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ : HATİCE OLDU