Yeni sezon tarihi açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Heyecan sürüyor!

ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezon tarihi merakla bekleniyordu. Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili beklenen yanıt yayıncı kuruluş ATV'den geldi. Şimdi fenomen dizinin izleyicileri yeni sezonun hangi tarihte yayınlanacağını merak ediyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon tarihi...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2019, 18:26 Güncelleme 08 Eylül 2019, 18:26
Yeni sezon tarihi açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Heyecan sürüyor!

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu kapsamda arama motorlarında Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılıyor. İzleyicilerin merakla araştırdığı Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı belli oldu. İşte yeni sezona dair merak edilenler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayıncı kuruluş ATV tarafından Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon tarihi 19 Eylül Perşembe saat 20.00 olarak açıklandı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir'in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar'a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder.

KONAKTA İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKIYOR

Züleyha'nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha'yı iffetsizlikle suçlar! Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir.

GAFFUR'UN ZULASI ORTAYA ÇIKIYOR

Saniye Gaffur'u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer. Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir.

HÜNKAR VE FEKELİ DÜĞÜNE KATILIYOR

Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul'dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır.

Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha'yı tamamen çıkarmaya çalışır.