Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları belli oluyor!

5 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Diriliş Osman olarak ATV ekranlarında yayınlanacak. Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden izleyiciler heyecanla Diriliş Osman hakkında detaylar netleşmeye başladı. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Peki, Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak? İşte Diriliş Osman kadrosuna katılan isimler...

Giriş Tarihi 02 Eylül 2019, 23:23 Güncelleme 03 Eylül 2019, 01:31
Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları belli oluyor!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Osman izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Diriliş Osman dizisinin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Ayrıca diziye dahil olan isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. İzleyiciler Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında yayınlanacak olacak Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül-Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin başlama tarihi açıkladığında haberimizin içinde yer alacak.

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş, Osman Bey'in amcası Dündar Bey olarak dizide yer alacak.

Nurettin Sönmez, Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı karaktere hayat verecek. Yani Sönmez, Bamsı Beyrek rolüyle yine kamera karşısına geçecek.

YENİ SEZON OYUNCULARI BELLİ OLUYOR

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia ediliyor.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Diriliş Osman'da yer alacak bir isim daha açıklandı! Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?
Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey