Afili Aşk 11. bölüm fragmanı yayında mı? Kerem ve Ayşe yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor!

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen Afili Aşk dizisinin bu akşam yayınlanan bölümü izleyicilerin dikkatini çekti. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor. 10. bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Afili Aşk 11. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte Afili Aşk dizisine dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 23:43 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 23:43
Afili Aşk 11. bölüm fragmanı yayında mı? Kerem ve Ayşe yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Kerem Ayşe'ye kendini affettirmeye çalışırken Ayşe ise kendine bu evliliği neden yaptığını hatırlatıyor. İzleyiciler heyecan dolu son bölümün ardından merakla Afili Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Ayşe yaşadıkları öpüşme anının etkisinden bir türlü çıkamazlar. Kerem Ayşe'ye kendini affettirmeye çalışırken Ayşe ise kendine bu evliliği neden yaptığını hatırlatır.

AYŞE KENDİNE BİR LİSTE HAZIRLIYOR

Ayşe bu evlilik sürecini atlatabilmek için kendine bir liste hazırlar. Dört maddelik listesinin başında matematik dersi almak vardır.

KEREM, LİSTEYİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Ayşe kendine bir matematik hocası bulur ancak bu hoca karizmasıyla Kerem'i rahatsız eder. Ayşe listesini tek tek yerine getirirken Kerem, Ayşe'nin listesindeki dördüncü maddeyi görür ama şifreli yazıldığı için ne olduğunu anlayamaz.

NE OLACAK?

Kerem Ayşe'nin listesindeki dördüncü maddenin anlamını öğrenebilecek midir?