Erkenci Kuş dizisi final mi yapıyor? Erkenci Kuş ne zaman final yapacak?

Salı akşamları Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Şimdi izleyiciler Erkenci Kuş final mi yapıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Erkenci Kuş final ne zaman final yapacak? İşte diziye dair detaylar....

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2019, 23:53 Güncelleme 09 Temmuz 2019, 23:59
Erkenci Kuş dizisi final mi yapıyor? Erkenci Kuş ne zaman final yapacak?

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Erkenci Kuş dizisinin ne zaman final yapacağı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş final mi yapıyor? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

ERKENCİ KUŞ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Erkenci Kuş dizisinin final yapacağına dair dizinin kanalından ve yapımcı şirketinden bir açıklama yapılmadı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

CAN'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can'la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can'ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem'dedir.

SANEM VE CAN NE YAPACAK?

Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem'e bir teklifte bulunur. Sanem'in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.