Canevim zirveyi kaptırmadı! Canevim 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim 5. son bölüm full tek parça izle

Canevim Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi oldu! Atv ekranlarında yayınlanan Canevim 5. son bölümüyle geçtiğimiz akşam izleyicisiyle buluştu. Canevim 5. son bölümüyle Pazartesi akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Peki, Canevim 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2019, 12:22 Güncelleme 02 Temmuz 2019, 12:50
Canevim zirveyi kaptırmadı! Canevim 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim 5. son bölüm full tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Atv'nin yaz dizisi Canevim 5. son bölümüyle tüm kişilerde en çok izlenen dizi oldu. Ceylan ve Ömer'in herkesi hüzünlendiren aşk hikayesinde sevinen kim olacak? Canevim 5. son bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik'in yer aldığı dizinin son bölümünde neler yaşandı? Canevim 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

CANEVİM 5. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

CANEVİM YİNE ZİRVEDE!

Pazartesi akşamları atv ekranlarında yayınlanan Canevim, dün yayınlanan beşinci bölümüyle Pazartesi akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Tüm kişilerde %4,04 izlenme oranı ve %12,75 izlenme payı, 20+ABC1'de %3,14 izlenme oranı ve %10,01 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

CANEVİM 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Canevim dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz takvim.com.tr'ten takip edebilirsiniz!

CANEVİM 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceylan ve Ömer'in "mutlu" nişan günleri Kristina'nın kapılarını çalmasıyla berbat olmuştur. Kristina'nın karnında taşıdığı bebek ve Ömer'in gurbetteki hayatıyla ilgili anlattıkları, Ceylan ve ailesinin aklında büyük soru işaretleri oluşturur. Herkes Ceylan'a destek olmaya çalışırken, hayatlarında ilk kez gördükleri bu kızın doğruyu söyleyip söylemediğini anlamaya çalışırlar. Ömer ise üzerine atılan bu büyük iftirayla öfkeden deliye döner. Kendini herkesin gözünde temize çıkarmak için ya Kristina'nın gerçekleri anlatmasını sağlayacak, ya da onu kapısına kadar gönderen, bu olayın arkasındaki esas kişiyi ortaya çıkartacaktır. Taylan'ın hazırladığı hikaye Ceylan için yıkıcı olur. Taylan, kurduğu zorlu planın adımlarının doğru işlediğinden emin olmak için her boşluğu doldururken, Ceylan'la yakınlaşmak için büyük bir fırsat yakalar.

Çekimleri hızla devam eden Canevim'in yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler üstleniyor. Dizi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin hikayesini anlatıyor. Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrolleri paylaştığı Canevim'de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı oynuyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı Canevim, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla ilgi odağı olacak, atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurmaya devam edecek.