Erkenci Kuş 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can ortak oluyor

Salı günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. İzleyicilerin merakla beklediği Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Erkenci Kuş'un yeni bölümde yaşanacak olaylar...

Giriş Tarihi 20 Haziran 2019, 23:22 Güncelleme 20 Haziran 2019, 23:22
Erkenci Kuş 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can ortak oluyor

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Erkenci Kuş'un son bölümünde heyecan doruktadı. Yeni bölümün ardından izleyiciler Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem ve Can teknedeler, sonsuz mavilikte yol alıyorlar. Sanem nereye gittiklerini bile bilmiyor; aslında Can'la beraber oldukları sürece nereye gittiklerinin bir önemi yok onun için, ama bunu söyleyebilecek cesareti de yok.

SANEM VE CAN İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Can belki de bir yıl sonra ilk kez Sanem'e gerçek duygularını anlatabilme fırsatını yakalıyor sonunda, ikili uzun bir zaman sonra ilk defa birbirine kalbini açıyor; aşk bir kez daha zamanı durduruyor.

YİĞİT HAREKETE GEÇİYOR

Sanem'in Can'ın yanına gittiğini bilen Yiğit ise bunu hazmedemiyor, Sanem'i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır. Yiğit'in planı ajansı karıştırıyor, tüm ekip hiç ummadıkları bir anda kendilerini gözaltında buluyor, yardımsa hiç beklemedikleri bir yerden geliyor.

SANEM VE CAN ORTAK OLUYOR

Sanem ve Can için yeni bir devir başlıyor; artık ortak oldular. Peki ya aşk? Kalp çarpıntısı öyle birden bire boşlukta kaybolup gidebilir mi? Can Sanem'e bunu nasıl anlatacak?