Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde çok konuşulan sahne! EDHO 139. bölümüyle ekrana böyle veda etti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali geçtiğimiz akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. 4 sezondur Atv ekranlarında fırtınalar estiren EDHO 139. bölüm ile 3 aylığına ekranlara veda etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde İlyas ve Behzat'ın Ankara havasında oynadığı anlar geceye damga vurdu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara böyle veda etti!

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 09:55 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 11:52
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde çok konuşulan sahne! EDHO 139. bölümüyle ekrana böyle veda etti...

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm sezon finali ile Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Efsaneleşen dizi EDHO 139. bölüme, Behzat ile İlyas'ın Ankara havasında dans ettiği anlar damga vurdu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler yaşandı? EDHO 4. sezon finaline Ömür'ün İlyas için istenmesi sahnesiyle sona erdi. Behzat'ın sert tavırları, herkesi şaşırtmış ve soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu. Bu durumu Ömür'ün abisinin elini öpmesi ancak yumuşattı. Sonrasında açılan Ankara havası ile bir anda düğün havasına giren ekip hep birlikte oynamaya başladılar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezon finalini iftar davetiyle yaptı

Dört sezondur Atv'de yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezon finalini iftar davetiyle yaptı. Watergarden Kaşıbeyaz'da yapılan davete tüm dizi ekibi katıldı. Dört sezondur gösterdikleri başarıyı anlatan yönetmen Onur Tan, söze bir deyişle başladı. "Bir bilgeye sormuşlar, sevmek mi güzel sevilmek mi diye. Sevilmek demiş. Çünkü sevdiğinizden eminsinizdir, sevildiğinizden emin olmazsınız demiş. Sevildiğimizi gördük bu bizi mutlu ediyor. Umarım layık olabilmişizdir" diyerek sözü başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya devretti.

Bu başarı ekip işi

Kaynarca, "139. bölümün sonuna geldik. Dünyanın her yerinde çok önemli bir sayı bu. Bütün ekibin büyük emeği var. Çok önemli bir ekip ruhu var. Ön planda gördüğünüz ekibin bir de arkası var. Bizi bu sayıya o ekip getirdi. Ben projenin en başından beri bu kadar başarılı olacağını biliyordum. Daha çok uzun yıllar daha devam edecek bu iş" dedi.

10. sezon Mars'ta

Fenomen dizinin diğer bir başrol oyuncusu Tarık Ünlüoğlu ise iddialı bir çıkış yaptı. Son günlerde herkesin ilgi gösterdiği Mars'a bilet aldıklarının altını çizen Ünlüoğlu, "Marsa bilet altık 10. sezonu orada çekeceğiz. 4 sezon olmuş halk bizi seviyor. Önemli olan bu" dedi.

EDHO son bölümde Zeki'nin eline geçen başta İlyas ve Behzat olmak üzere ekibi son anda yapılan hamle kurtardı. Zeki, Selcan ile birlikte buradan kaçmayı başarsa bile sonunda yakayı ele verdi. Hızır ile anlaşma yapmak isteyen Zeki, kendisine verilen süre içinde kapıdan dışarı çıkmayı başaramadı. Yaralı bir şekilde yerde yatan Zeki'nin ölümü ise Fahri'nin elinden oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Selcan'ın Hızır'dan intikam almak için pusu kuruyor. Dürbünlü tüfeği ile Hızır'ı hedef alan Selcan, tek başına iken atışını yapar. Fakat üzerinde çelik yelek olan Hızır, yeleğe denk gelmesi ile kurtulur.

EDHO 4. sezon finaline Ömür'ün İlyas için istenmesi sahnesiyle sona erdi. Behzat'ın sert tavırları, herkesi şaşırtmış ve soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu. Bu durumu Ömür'ün abisinin elini öpmesi ancak yumuşattı. Sonrasında açılan Ankara havası ile bir anda düğün havasına giren ekip hep birlikte oynamaya başladılar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM - SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.