Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO'da sezon finali heyecanı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Şimdi izleyiciler merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, EDHO yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2019, 19:20 Güncelleme 28 Mayıs 2019, 19:20
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO’da sezon finali heyecanı!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Son bölümde yaşanan olaylar izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin sezon finali yapması nedeniyle izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon final tarihini merakla araştırıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman sezon finali yapıyor? İşte diziye dair detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Mayıs Salı günü yayınlanan bölümüyle sezon finali yapacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır.

Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir.

Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.