Sen Anlat Karadeniz 52. son bölümde Nefes'in radyo sahnesi izleyicilerden tam not aldı! Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz 52. son bölüm, dün akşam Atv ekranlarında izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Nefes'in radyo programında konuştuğu sahne, izleyicilerden tam not aldı. Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'in yaşadıklarını anlattığı sahneden mutluluk duyduğunu belirten izleyici, Twitter hesaplarından, "Dün gece herkes bu sahneyi konuştu" notuyla paylaşımlarda bulundu. İşte Sen Anlat Karadeniz 52. son bölümün çok konuşulan radyo sahnesi!

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 16:31 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 16:40
Sen Anlat Karadeniz 52. son bölümde Nefes’in radyo sahnesi izleyicilerden tam not aldı! Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 52. son bölüm dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Nefes Kaleli'nin radyo sahnesi geceye damga vurdu. Şiddet gördüğü günleri geride bıraktığına inandıktan sonra radyo programı yapan Nefes'in hayat hikayesini anlatmasına sevinen izleyiciden, diziyle ilgili sosyal medya üzerinden yorum yağdı.

SEN ANLAT KARADENİZ'E NEFES'İN SAHNESİ DAMGA VURDU

Yayınladığı ilk bölümden itibaren eşinden şiddet gören Nefes'in hayat hikayesini anlatan diziye son bölümlerinde yeni oyuncular eklendi. Dizinin Nefes'in hikayesini bırakarak yeni oyuncuların hayatlarını anlatması ise izleyicileri isyan ettirmişti. Dizinin 52'inci bölümünde Nefes'in olduğu sahneyi gören izleyiciler, sosyal medyadan yorum yağdırdı.

İZLEYİCİLER RAHAT NEFES ALDI

ATV'nin Twitter hesabından Nefes'in radyo programında olduğu sahne "Dün gece herkes bu sahneyi konuştu" notuyla paylaşıldı. Paylaşılan videoyu gören kullanıcılar ise 'Asıl konunun bu olduğu için konuşmuş olabilir miyiz acaba?', 'Çünkü asıl konu buydu. Bu nefesin hikayesi ya hani', 'Bölümde izlenmeye değer tek sahne' gibi yorumlar yaptı.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler.

TAHİR, MURAT'I KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışının bedelini Nilüfer öder. Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir.

TAHİR ÖFKESİNE HAKİM OLAMIYOR

Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir. Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar.

MELEK NEFES'E ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

SEN ANLAT KARADENİZ 52. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA