Müge Anlı canlı yayınında hasret sona erdi! Bir anlık kızgınlıkla çocuklarını terk eden anne ile küçük oğul Sezgin İlter kavuştu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Sezgin İlter'in anne hasreti son buldu. Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün, 29 yaşındaki Sezgin İlter katıldı. Stüdyoya gelerek üç yıldır görmediği annesine kavuşmak istediğini söyledi. 17 Mayıs Müge Anlı canlı yayınında ise Hatice İlter stüdyoya geldi ve üç yıldır görmediği oğluyla kavuştu.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019, 11:24 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 11:34
Müge Anlı canlı yayınında hasret sona erdi! Bir anlık kızgınlıkla çocuklarını terk eden anne ile küçük oğul Sezgin İlter kavuştu!

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün (16 Mayıs Perşembe) 29 yaşındaki Sezgin İlter katıldı. Stüdyoya gelerek üç yıldır görmediği annesine kavuşmak istediğini söyledi.

45 yaşındaki Hatice İlter, bir anlık kızgınlıkla çocuklarını terk etmişti. Annesinden bir daha haber alamayan küçük oğul Sezgin'in sesini Müge Anlı duydu. Sezgin, "12 yaşımdayken annem ve babam boşandılar. Biz de abim ve kız kardeşimle Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildik. 17 yaşımdayken annem bizi buldu ve yanına aldı. Ama aile içindeki sorunlarımıza dayanamıyordu ve bir gün bize sormadan evimizi satarak kaçıp gitti. Ben bir yuva kurdum ama bir yanım eksik, annem yok. Babamla görüşmüyoruz, abimin psikolojik sorunları var. Kız kardeşim cezaevinde ve ben ailemizi toplamak istiyorum." dedi. Sezgin'in bu tedirgin bekleyişine Müge Anlı müjdeli haberi verdi. Telefonun diğer ucunda annesi Hatice Hanım vardı.

"SENSİZ EKSİK KALIYORUM"

Bugün ise (17 Mayıs Cuma) Hatice İlter canlı yayına geldi ve üç yıldır görmediği oğluyla kavuştu. "Eşim bana ve çocuklarıma sürekli şiddet uygulardı. Soframızda soğan eksik olduğu için dayak yediğim günleri biliyorum. Anlatamayacağım kadar çok şey yaşadım. Eşimden ayrıldım, büyük oğlumdan şiddet görmeye başladım. Beni bıçakladı. Kızımı okutmak için elimden geleni yaptım, kızım okumak istemedi. Ben de artık yaşadıklarıma dayanamayıp kaçtım." diyen annesinin bu sözleri üzerine onu arayan oğlu Sezgin "Yaşadıklarımızı beraber atlatacağız. Ailemizi birlikte toplayıp bir araya getireceğiz. Sensiz ben eksik kalıyorum." diyerek annesini yanında kalması için ikna etti.